Winkelbediende Bakkerij - Albert Heijn - Beringen

Albert Heijn

Région

Beringen

Minimaal 25 en maximaal 25 uur per week

Je beheerst de Nederlandse taal goed

Kom jij met plezier ’s morgens je bed uit voor de geur van versgebakken brood? Word je gelukkig bij het zien van heerlijke patisserie? Lijkt het jou bovendien een piece of cake om deze topproducten te verkopen als een echte kruidenier? En zou je graag willen werken bij Albert Heijn België? Dan is onze functie Winkelbediende Bakkerij bij Albert Heijn Beringen (be-MINE) echt iets voor jou!

Ons aanbod: Een uitdagende job als winkelbediende met heerlijke, versgebakken producten

Als Winkelbediende Bakkerij bij Albert Heijn België ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en onderhouden van onze bakkerijafdeling. Jouw dag start met het bakken van vers brood, pistolets en koffiekoeken. Daarnaast vul je het gamma aan met onze dagverse producten. Ook sta je de klant steeds met raad en daad bij tijdens hun zoektocht naar het smakelijkste brood of een feestelijk taartje. Gedurende de dag zorg jij dat het broodgamma, gesneden en ongesneden, steeds goed en netjes aangevuld blijft. Wanneer je vertrekt, laat je de bakkerij proper en opgeruimd achter zodat jij en je collega’s de volgende dag weer fris van start kunnen gaan. In ruil voor je inzet krijg je een mooi loon, goede arbeidsvoorwaarden en alle kansen om te groeien. En omdat we bij Albert Heijn weten dat het leven niet enkel om werken draait, zorgen we er samen voor dat je job, gezin, studie, vrije tijd... perfect in evenwicht zijn.

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma Algemeen Secundair Onderwijs.
  • Je spreekt Nederlands.
  • Je hebt oog voor detail en zin voor verantwoordelijkheid.
  • Je werkt hygiënisch en zorgvuldig.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je bent flexibel.
  • Je barst van energie en staat te popelen om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je het er plezier in om klanten op de eerste plaats te zetten.
  • Je bent gedreven en wil het elke dag beter doen.

Interesse?

Solliciteer nu!

Tags: winkelbediende, verkoper vacature, vacature winkelbediende, jobs Albert Heijn, werken bij Albert Heijn, werken bij Albert Heijn België, goede arbeidsvoorwaarden, Albert Heijn, Albert Heijn België

Albert Heijn

Société

Albert Heijn