Verzorgende IG, Verzorgende niveau 3, en Begeleider - Cura Con Cura - Maasmechelen

Cura Con Cura

Région

N/A

Verzorgende – Flexpool

Hoe breed is de zorg. Er zijn zoveel mogelijkheden. Maar wat past er het beste bij jou? Misschien is het werken in de Flexpool een mogelijkheid om binnen verschillende locaties en afdelingen je kennis te verbreden.

Jouw functie

Als je eenmaal in de zorg werkt is het vaak niet meer zichtbaar wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Na een aantal jaren gewerkt te hebben op 1 dezelfde plek kan de uitdaging en afwisseling ontbreken. Misschien is het werken in een Flexpool een optie.

Het werken in de Flexpool laat je zien wat voor mogelijkheden er nog meer zijn. Op elke afdeling en locatie word er zorg geboden aan een andere doelgroep. Er wordt maatwerk geboden, er zijn andere verpleegtechnische handelingen, kleinschalig wonen, zo kan ik nog even door gaan. Je komt in dienst van de zorgorganisatie en gaat elke 4 maanden naar een andere afdeling/locatie.

Mocht je op een afdeling terecht komen waar je een klik hebt met de bewoners en je collega’s? Geen probleem. Als er een vacature openstaat kan je altijd solliciteren. Je hoeft niet in de Flexpool te blijven werken.

Nieuwsgierig welke mogelijkheden er allemaal zijn? Neem met mij contact op, samen bespreken wij de opties.


  • Maasmechelen
  • Verzorgende IG, Verzorgende niveau 3, en Begeleider
  • 0 tot 36 (in overleg) uren
  • Gehandicaptenzorg en Verpleeghuis

Wij bieden jou

Contract voor onbepaalde tijd
Contract bespreekbaar: 0 tot 36 (in overleg)
Regio: Geleen
Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie

Jouw profiel

Diploma mbo verzorgende IG niveau 3
Diploma mbo verzorgende niveau 3
Diploma mbo maatschappelijke zorg / verzorgende IG Niveau 3

Onze procedure

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg- en welzijnssector, waar jij in dienst treedt bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan.

Cura Con Cura

Société

Cura Con Cura