Vermogensplanner / Successieplanner ǀ Uitstekend salarispakket - Austin Bright - Flandre Orientale

Austin Bright

Région

Flandre Orientale

Introduction

Bent u een ervaren Vermogensplanner/Successieplanner op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Een afwisselende functie in een bank die u stevig vergoedt voor uw inzet en expertise?

Onze partner, een bank gevestigd in Luxemburg met een internationaal draagvlak én een sterk netwerk, sluit dan zeker goed aan bij wat u zoekt. Voor het support team, bestaande uit een 10-tal medewerkers, binnen het Wealth management-departement hopen zij binnenkort een Vermogensplanner te mogen verwelkomen. Uw rol is cruciaal voor de Nederlandstalige klanten gezien u instaat voor de optimalisering en best mogelijke aanpak met diens vermogen.

Bovendien gaat u aan de slag in een goed georganiseerde omgeving die stevig heeft geïnvesteerd in mooie kantoren en technologische snufjes zodat u zo efficiënt mogelijk kan werken.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog op het nummer +352 20 30 14 67 !

Responsibilities

Verantwoordelijkheden en taken: Vermogensplanner/Successieplanner/Wealth management/Bank

Als Vermogensplanner staat u in om een oplossing te bieden op de vraag of problematiek van de klant, steeds in rechtstreeks contact met het cliënteel van de private bankers, met oog op onderstaande niet-limitatieve dienstverlening:

 • Fiscale structurering en advies zodat de klant dankzij u de best mogelijke financiële beslissingen kan maken aangaande zijn vermogen.
 • Product management : U gaat na welke producten van de bank het beste aansluiten bij de noden van de bank. Dit gaat van het type financiering tot het opzetten van structuren,bedrijfsoverdracht, schenkingen enzovoort.
 • U komt als Vermogensplanner terecht in het support team waarop de Nederlandstalige markten van het Wealth management departement steeds kunnen rekenen.

Profile

Profiel : hoe u hier past: Vermogensplanner/Successieplanner/Wealth management/Bank

 • Academisch parcours? U behaalde een Bachelor of Master in een Fiscaal, Juridisch of Economisch gericht domein.
 • Ervaring? U hebt tussen 2 en 20 jaar ervaring als Successieplanner / Vermogensplanner in een bank, advocatenkantoor, family office of Big Four-omgeving waarbinnen u in rechtstreeks contact was met het privécliënteel.
 • Talenkennis? U hebt een zeer goede kennis van het Nederlands alsook van het Engels en/of Frans. Elke andere taal is uiteraard een troef, maar geen vereiste.
 • U beschikt eveneens over sterke communicatievaardigheden gezien u dag in dag uit in contact staat met de klant.

Job Offer

Aanbod : Uw toekomst en voordelen: Vermogensplanner/Successieplanner/Wealth Management/Bank

 • SALARISPAKKET : U kan rekenen op een financieel pakket dat tot 150.000 per jaar kan bereiken, afhankelijk van uw kennis en ervaring, alsook een volledige waaier aan extralegale voordelen. Bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps -en hospitalisatieverzekering, bonus... Alles is mogelijk en bespreekbaar!
 • U gaat aan de slag in een bank met een uitstekende reputatie die u eveneens enorm veel stabiliteit en jobzekerheid biedt.
 • U maakt deel uit van een bank met een internationale strekking en een sterk netwerk.
 • Hier krijgt u minstens 33 vakantiedagen wat u meer dan voldoende tijd en flexibiliteit geeft om tijd met familie en vrienden door te brengen of een mooie reis te maken.
 • Regelmatige corporate events die de goede interne sfeer steeds garandeert en zelfs versterkt.

Gaat u de uitdaging aan? Stuur dan uw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com

Toch niet wat u zoekt? Bekijk andere vacatures op onze website: www.austinbright.com

"Banque" " Bank" "Bancaire" "Private Banking" "Private Banker" "Wealth Management" "Wealth Manager" "Legal" "Corporate Officer" "Compliance Officer" "Legal Officer" "Legal Counsel" "Corporate" "Compliance" "AML" "KYC" "Risk" "Risk Officer" "Risk Manager" "Risk Analyst" "Tax Advisor" "Reporting" "Client Relationship" "Payroll" "Transfer Agent" "Audit" "Auditor" "Auditeur" "Finance" "Financial" "Accountant" "Accountancy" "Accounting" "Comptabilité" "Comptable" "Tax" "Taxation" "Taxe" "Cross Border" "Fiscalité" "Fiscaliste" "Audit" "Manager" "Management" "CFO" "COO" "CEO" "Head" "Luxembourg" "Vermogen" "Successieplanning" "Vermogensplanning" "Vermogensplanner"

Austin Bright

Société

Austin Bright