Vastgoedconsulent verhuur - kantoor Lommel - Heylen vastgoed - Anvers

Heylen vastgoed

Région

N/A

Heb jij een passie voor vastgoed?

Aangenaam kennismaken!

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Als vastgoedconsulent en ambassadeur van Heylen vastgoed, bestaat jouw belangrijkste taak uit de verdere uitbouw van onze huurportefeuille. Verder behandel je de bijhorende administratie, gevolgd door bezoeken van de panden met de kandidaat-huurders. Je maakt deel uit van een dedicated team dat gekenmerkt wordt door authenticiteit en een winnersmentaliteit.

Naast de nodige dosis intelligentie en doorzettingsvermogen is het vastgoedrecht jou niet vreemd.

Volgde je reeds een opleiding vastgoed, immobiliën & verzekeringen of rechtspraktijk? Dan is dat een enorm pluspunt. Je beschikt over een commerciële drive en hebt een verzorgd voorkomen.

Je werkt 2 zaterdagen per maand, deze worden gecompenseerd door een vrije dag tijdens de week.

What’s in it for you?

  • Aantrekkelijk loon met bonussysteem aangevuld met exclusieve voordelen waaronder bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, tankkaart, Iphone en laptop.
  • Je krijgt persoonlijke ondersteuning, opleiding en bijscholing op het vlak van prospectie, in- en verhuur van vastgoed.
  • Ondersteuning van het volledige team van Heylen Vastgoed, onder meer op het vlak van onthaal, sales, marketing en juridische ondersteuning door onze afdeling legal.
  • Wij laten jou mee groeien met het succesverhaal van Heylen Vastgoed, vandaag met 17 kantoren verspreid over de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen & Limburg, en ongeveer 150 enthousiaste collega’s.
Heylen vastgoed

Société

Heylen vastgoed