Technisch medewerker magazijn - Olen - Actief Interim - Olen

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

Ben je op zoek naar een technische job met afwisseling? Heb je graag meer dan 20 verlofdagen op een jaar? Voor een staalbedrijf zijn we op zoek naar een technisch arbeider die ook logistieke taken op zich wil nemen. Je takenpakket omvat het volgende: - staalconstructies voorbereiden - binnenkomend materiaal lossen - staalconstructies laden voor de ploegen die gaan plaatsen- kleine profielen en kokers zagen - funderingsankers samenstellen - ... Je gebruikt de volgende machines: - kleine zaagmachine- knip- en ponsmachine - plasma brandtafel - rolbrug - heftruck Kunnen lassen en pistoolspuiten zijn ook pluspunten. Verwachten we dat je dit allemaal al gedaan hebt in een vorige job? Absoluut niet!We zoeken iemand die ervaring heeft in een deel van bovenstaande en er voor open staat om de andere dingen aan te leren!Rolbrugattest / heftruckattest kan je via de klant behalen. Een technische uitdaging met veel afwisseling ligt hier voor je klaar!

Wat wij van jou vragen:
Je hebt ervaring als magazijnier OF in de slaatconstructies OF als lasser... We zijn op zoek naar een technische kandidaat die een veelzijdig takenpakket onder de knie wil krijgen.

Wat wij jou bieden:
Loon rond €15 afhankelijk van ervaring 40u / weekJullie volgen de bouwkalender en nemen betaalde ADV-dagen op- 12 betaalde ADV-dagen per jaar- geen weekendwerk- 3 weken bouwverlof in de zomerperiode- thuis tussen kerst & nieuwIS DEZE JOB IETS VOOR JOU?Solliciteer vandaag nog via de knop hieronder.Je kan ons ook persoonlijk contacteren:- inbellen op onze vaste lijn: 014 15 13 90 - een mailtje sturen aan: [email protected] een sms sturen aan onze kantoorgsm: 0477 97 34 73- je vindt ons ook op facebook: https://www.facebook.com/Actiefconstructherentals/Charlotte, Evelyne, Emilie en Charlotte garanderen een opvolging binnen de twee werkdagen!

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM