Technieker Sterkstroom - Antwerpen

De Lijn

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

De Lijn wil een oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Werken bij De Lijn is daarom meer dan een gewone job. Samen met 7.500 collega's maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit in Vlaanderen is voor iedereen belangrijk. Ook jij kan hier een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

Jouw verantwoordelijkheden

We zorgen allemaal samen voor vooruitgang. Zo blijven we in beweging. Morgen. Overmorgen. En ook de dag erna. Daar hebben we jou zeker bij nodig. Als technieker sterkstroom sleutel je aan het Antwerpse tramnet én aan de mobiliteit in Vlaanderen.

De weg van a naar b ziet er voor jou zo uit

De Lijn is 399 trams, 37.000 eindhaltes en 207 miljoen afgelegde kilometers. We zijn altijd in beweging, dankzij de meer dan 8.000 medewerkers die elke dag weer klaarstaan. Daar draag jij aan bij: als technieker sterkstroom ben je als het ware de gaspedaal. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en elektrische onderhoud van ons tramnet. Onze trams moeten immers altijd blijven rijden.

Wat maakt het zo fijn om aan je werkdag te beginnen?

Je maakt deel uit van het team Tractie en Elektromechanische Uitrusting. Samen met zo'n 15 techniekers sta je in voor het gehele tramnet binnen de zone Antwerpen. Je weet nooit precies hoe je dag er uitziet. Zo kun je het ene moment bezig zijn met kleine vernieuwingen aan elektrische installaties, zoals het aanpassen en bijplaatsen van borden, terwijl je het volgende moment werkt aan middenspannings- en laagspanningsinstallaties, zoals tractiestations en onderstations. Ook voer je interventies uit op elektrische en elektromechanische installaties van het tramnet en de premetro-installaties.

Jouw profiel

Is techniek én technologie je dada?

We hebben mensen zoals jij nodig: mensen die een hart hebben voor techniek en willen bijdragen aan een leefbaar en bereikbaar Vlaanderen. Je steekt je handen uit de mouwen, bent resultaatgericht en gaat bedachtzaam te werk zodat we zo kostenbewust, veilig en duurzaam mogelijk werken. Omdat je leergierig bent, sta je altijd open voor nieuwe technieken.

Wat maakt van jou een mobiliteitsexpert?

  • Een diploma elektriciteit (TSO) of elektromechanica (graduaat of secundair) of gelijkwaardig door ervaring in elektriciteit
  • Een rijbewijs B of de mogelijkheid om dit te behalen op korte termijn
  • De bereidheid om in shiften en in dagdienst te werken
  • Een goede kennis van de Nederlandse taal

Ons aanbod

Hoe is dat: werken bij De Lijn?

Techniek staat nooit stil. Daarom zorgen we voor de juiste opleidingen zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste evoluties. De Lijn is immers ook jouw lijn. Onze organisatie is er vóór jou en dóór jou. Werken bij De Lijn is een goede leerschool: als technieker sterkstroom zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun jij je bijvoorbeeld specialiseren in tractie of zwakstroom, operator worden in het technisch controlecentrum of een expertfunctie bekleden.

Voordelen om van te genieten

  • Een job die ook morgen en overmorgen belangrijk blijft
  • Een aantrekkelijk maandsalaris, in verhouding tot je diploma en competenties
  • Extralegale voordelen zoals dubbel vakantiegeld, een interessant pensioenplan, maaltijdcheques, vrijverkeerkaart voor het hele bus-, tram- en metronetwerk en nog veel meer
  • Voordelige acties met verschillende culturele en commerciële partners, zoals vakantiehuizen, programma's om privé computers aan te kopen en groepsaankopen

Deel uitmaken van De Lijn? Solliciteer vandaag nog en zet samen met ons Vlaanderen in beweging.

Solliciteren

Je kan online solliciteren.

Voor functiegerelateerde vragen kun je contact opnemen met Gino Henderyck ( 0474 56 94 13 / [email protected]), voor meer informatie over het sollicitatieproces met Kim van Boxlaer (0470 22 19 87).

Kom je in aanmerking? Bereid je alvast voor op jouw sollicitatie: onze selectieprocedure bestaat uit een technische test en een selectiegesprek met de leidinggevende en HR.

De Lijn

Société

De Lijn