TECHNIEKER - Dedobbeleer Machines - Grammont

Dedobbeleer Machines

Région

9506 Grammont

Dedobbeleer Machines, gevestigd te Geraardsbergen is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en herstelling van grondverzetmachines. Door onze continue groei zijn wij op zoek achter een enthousiaste medewerker, waar techniek door zijn aderen vloeit. Als verantwoordelijk voor de werkplaats zal u instaan voor het onderhoud en herstelling van oa. graafmachines, knikladers enz. zowel in onze werkplaats als op verplaatsing.

Bent u een enthousiaste persoon, met kennis van hydraulica, elektriciteit/elektronica die graag uitdagingen aangaat, de handen graag eens vuil maakt en er ook kan mee leven dat er buiten de normale werkuren heel af en toe eens moet gewerkt worden, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

U komt in een familiale sfeer terecht waar u als persoon belangrijk bent, u krijg alle moderne accessoires tot uwer beschikking zoals gsm, PC, volledig uitgeruste servicewagen, opleidingen, degelijk loon, …

Stuur u cv naar [email protected] of bel 054/24 45 01 of kom gewoon langs te Aalstsesteenweg 52b te 9506-Geraardsbergen en zie hoe onze firma eruitziet en wat wij u kunnen bieden.

Dedobbeleer Machines

Société

Dedobbeleer Machines