Technical Writer - IVC Group - Wielsbeke

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.

JE TAKENPAKKET
Als technical writer heb je een gevarieerd en uitdagend takenpakket en kom je met verschillende stakeholders en afdelingen in contact. Je kan op je eigen creatieve manier vorm geven aan de inhoud van jouw functie. Concreet:

Als technical writer documenteer je handleidingen, procedures, technische documentatie… via een digitaal systeem.
Je helpt mee complexe en/of acute problemen vast te leggen aan de hand van instructies, video’s… en ziet toe dat deze up-to-date blijven binnen ons document management system.
Verder zorg je voor uniforme visuele documentatie/informatie on the field. Jij verzorgt het drukwerkbeheer voor de volledige afdeling met behulp van onze eigen printtools of in samenwerking met externe partners.
Je helpt mee het verdere digitaliseringspad uitstippelen voor ons document management system. Het digitaliseringspad bestaat er hem in technische info, flexibel en efficiënt, bij ons technisch personeel te brengen (70 tal teamleden).
Nieuwe standaarden help je mee opbouwen, vastleggen en uitdragen in onze afdeling.

*
Profiel: *

Je bent sociaal, communicatief en weet kunt gemakkelijk met anderen een connectie maken.
Het verzamelen van kennis en informatie, om deze dan vast te leggen in documenten, is helemaal je ding.
Je dient niet de technische expertise te hebben, maar weet wel deze technische info te verzamelen bij onze experten. Je bent als het ware de spreekwoordelijke ‘vliegende reporter’ binnen de afdeling die de kennis borgt.
Je bent gestructureerd, georganiseerd en administratief sterk.
Je hebt kennis of bent bereid om kennis op te doen over video bewerkingsprogramma’s en SharePoint.
Je bent creatief in het opstellen van procedures en werkinstructies.
Je bent een teamspeler en weet goed te communiceren met je collega’s.

#LI-KC1

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed