Technical Leader Preparation - IVC Group - Oostrozebeke

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.

JE TAKENPAKKET
Wat zal je doen?

Binnen onze Panels site te Oostrozebeke sta jij samen met jouw team in voor het curatief, preventief & predictief onderhoud van onze afdeling Voorbereiding. Deze afdeling biedt jou een grote afwisseling aan technische uitdagingen (elektrisch, pneumatisch, mechanisch, ..).

Concreet betekent dit dat je het preventief onderhoud aan de machines correct inschat en inplant. Je wordt samen met jouw team geconsulteerd bij storingen én optimalisaties. Jouw team bestaat uit een 10-tal collega werkvoorbereiders en techniekers. Tijdens stops kunnen daar tot 50 contractors bijkomen. Er wordt beroep gedaan op jou om veranderingen aan installaties en processen te implementeren waarbij jij de scope en budgettering beheert. Je trekt voortdurend mee aan de kar op vlak van continue verbeteringen van het machinepark.

Jouw Technical Manager , Lieven, geeft je de vrijheid om je team te coachen op jouw manier. Door hen goed te sturen, zorg je ervoor dat technische problemen op een efficiënte manier worden opgelost. Dit steeds met oog voor het naleven van veiligheids- en milieuregels.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Na het afstuderen binnen een ingenieursrichting kon je jouw theoretische kennis omzetten in de praktijk in een industriële omgeving .

Heb je al ervaring met het leiden van een team , dan is dat zeker een meerwaarde. Is dit nog niet het geval, maar lijkt het jouw de ideale volgende stap? Dat kan ook! We staan open voor mensen met potentieel, en zijn vooral op zoek naar iemand die met veel zin begint aan dit avontuur!

Je bent zowel in het Nederlands als in het Engels communicatief vlot en hebt overtuigingskracht . Dit in combinatie met jouw passie om vooruit te denken, te optimaliseren en te motiveren, steeds met focus op veiligheid, zorgt dat collega’s en teamleden jou weten te vinden indien ze vragen hebben.
#LI-SV1
#Panels

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed