Technical Leader - IVC Group - Wielsbeke

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.
Om onze divisie Panels (afdeling Decorative Surfaces) te versterken zijn wij op zoek naar een Technical Leader:

JE TAKENPAKKET
Als Technical Leader ben je verantwoordelijk voor het correct plannen en inschatten van het curatief en preventief onderhoud aan de machines. Volgende elementen behoren dan ook tot jouw takenpakket:

Coördineren van de werkzaamheden voor een team van techniekers.
Een veilige werkplek creëren door het vertalen en uitvoeren van het veiligheidsbeleid.
Oplossen van storingen of delegeren naar je team.
Verbetervoorstellen voor installaties en processen bestuderen en advies geven over de beste uitvoeringsmethodes.
Contact hebben met verschillende afdelingen om te zorgen voor een optimaal verloop van het maintenance luik op de plant.
In lijn werken met de doelstellingen van operations en rapporteren aan de overkoepelend technisch manager.

PROFIEL

Een brede technische achtergrond en kennis van PLC, pneumatiek, hydrauliek, mechaniek en elektriciteit.
Ervaring in het aansturen van een team.
Een uitgesproken interesse voor techniek in de proces industrie.
To the point, hands-on en durft collega’s challengen.
Aandacht voor veiligheidsmaatregelen.

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed