SUPPLIER QA

Culinor

Région

Destelbergen of Olen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Onze producten die ken je al. En nu ook ons bedrijf!
CULINOR convenience cuisine - dochteronderneming van een Zwitserse multinational - is een dynamisch bedrijf met hoofdkantoor in Destelbergen en 5 productievestigingen in België, 3 in de Gentse regio en 2 in de Kempen. De onderneming en het huidige management heeft een lange traditie in wat ze doen, een sterke reputatie in de sector en een uitgebreide klantengroep, in binnen- en buitenland. Ze ontwikkelen, produceren en commercialiseren verse kant-en-klaarmaaltijden voornamelijk voor de retailsector en de foodservice. De bedrijfscultuur is inspirerend, motiverend en informeel.

Momenteel wensen we ons overkoepelende kwaliteitsteam uit te breiden met de nieuwe functie als SUPPLIER QA (m/v/x) en dit met uitvalsbasis Destelbergen of Olen.

De uitdaging

Voor het kwaliteitsmanagement van onze leveranciers rekenen we op jou!

Jouw takenpakket overkoepelt zowel de selectiefase, operationele fase als de nazorgfase en houdt oa in:

  • uitvoeren van risicoanalyses op zowel de grondstoffen (verse voeding, droge kruidenierswaren en diepvries) als verpakking;
  • beheren van de grondstof- en verpakkingsspecificaties;
  • evalueren van (nieuwe potentiële) leveranciers op QA-parameters zoals bvb GFSI-certificaat, klachtenbehandeling (aantal, snelheid respons,…);
  • uitvoeren van leveranciersaudits (5-tal per jaar);
  • opvolgen van de leverancierscontracten en de geldigheid van de GFSI-certificaten;
  • beheren en opvolgen van leveranciersklachten
  • streven naar ‘continuous improvement’ van de kwaliteitsovereenkomsten met de leveranciers;
  • bewaken van food fraude

 

Je werkt mee aan onze verdere digitalisering, maakt deel uit van ons nationaal QA-team en rapporteert aan de Group QAM.

Jouw grondstoffen

· Je hebt bij voorkeur een master diploma in een voedingsgerelateerde richting (bio-ir, ind.ing., biochemie, , ..) en hebt liefst een aantal jaren relevante ervaring binnen QA (ervaring met Supplier QA management is een grote plus)

· Je hebt product- en proceskennis en ervaring in het beheer van kwaliteitsauditsystemen

· Je bent gedreven en goed administratief onderlegd, werkt nauwgezet en zelfstandig, neemt initiatief en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen

· Je bent kritisch ingesteld, assertief maar toch diplomatisch, kan overtuigend communiceren met verschillende stakeholders en bent een teamplayer

· Je staat er voor open om je regelmatig tussen de verschillende sites te verplaatsen

· Talenkennis: Nederlands + Engels, gesproken en geschreven

· Je kunt vlot overweg met de meest courante PC-applicaties. Kennis van Quasydoc of andere digitale kwaliteitsmanagementsystemen is een extra troef.

 

Ons aanbod

· Je komt te werken bij de markleider, actief in een snelgroeiende en innovatieve markt · Je krijgt een boeiende en gevarieerde functie in een gereputeerde moderne onderneming, gekenmerkt door een no-nonsense cultuur · De functie biedt verantwoordelijkheid, afwisseling en een salarispakket met inbegrip van een bedrijfswagen ·  Gezien het overkoepelende karakter van de functie, is er keuze tussen Olen of Destelbergen als plaats van tewerkstelling.

 

DEZE KANS LAAT JE NIET VOORBIJGAAN!

Mail daarom meteen je sollicitatiebrief en cv naar ons rekruteringsbureau [email protected] Derveaux Select. We nodig jou graag uit voor een verkennend gesprek in onze kantoren of via Teams.

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy  (GDPR)

Culinor

Société

Culinor