Specialist Tractie & Elektromechanische Uitrusting - Antwerpen

De Lijn

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

De Lijn wil een oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Werken bij De Lijn is daarom meer dan een gewone job. Samen met 7.500 collega's maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit in Vlaanderen is voor iedereen belangrijk. Ook jij kan hier een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

Jouw verantwoordelijkheden

Bijdragen aan een leefbaar en bereikbaar Vlaanderen? Dat doe je zo

Als specialist TEMU werk je met complexe materie en verken je de markt op zoek naar nieuwe technologieën. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het onderhoud aan alle signaletica uitrusting: seinen premetro; elektrische wissels; technische netwerk; technische IT infrastructuur algemeen; verkeerslichtensturing; radiocommunicatie; kortom de gehele signaletica keten binnen traminfra. Daarnaast wordt je ook ingezet voor kleine tot middelgrote projecten in deze domeinen . Hiervoor voer je analyses uit en bouw je een langetermijnvisie uit. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega's van traminfra waaronder medewerkers en deskundigen.

Deze functie heeft als locatie Antwerpen.

Je werkzaamheden als specialist traminfrastructuur TEMU:

* Gebruiken van eigen expertise om bij te dragen aan wederkerende of meer complexe diagnose- en herstelproblematieken

* Maken van make/buy analyses, zowel ad hoc als structureel in het kader van onderhoud en herstel van traminfrastructuur

* Instaan voor technologische keuzes in functie van onderhoud en herstel met een impact tot 50000 Euro

* Onderzoeken van de haalbaarheid van innovatie op componentniveau

* Aanleveren van elementen voor het opmaken van onderhoudsplannen om het percentage correctief onderhoud te doen dalen

* Instaan voor het detecteren, borgen en uitdragen van de opgebouwde kennis over innovaties en over bestaande goede praktijken

* Vertalen van milieu- en veiligheidsvoorschriften naar de praktijk

* Instaan voor het plannen van de life cycle cost van traminfrastructuur, ondersteunen van het inplannen van de budgetten

* Ondersteunen bij het opzetten en in stand houden van een ERP systeem

Op basis van jouw terreinervaring, feedback van de gebruiker en de technische marktverkenning lever je input voor het opmaken van standaarden.

Je bent de technische projectmanager van kleinere projecten met betrekking tot optimalisatie van onderhoud of herstel van traminfrastructuur en dit zowel bij uitvoering door derden als in eigen beheer. Je bent de technische contracteigenaar van kleinere contracten voor onderhoud of herstel, hierin ondersteund door de medewerker.

Vanuit jouw expertise draag je bij aan projecten vanuit de afdeling Beheer & Innovatie Infrastructuur. Je ontwikkelt je eigen deskundigheid door recente ontwikkelingen te bestuderen en opleidingen te volgen. Je coacht en begeleidt medewerkers traminfrastructuur en staat in voor de opleiding van collega's. Zo bouw je mee aan onze toekomstvisie.

Jouw profiel

Ga jij als specialist traminfrastructuur verder dan de eindhalte?

We zoeken iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen en moeiteloos omgaat met een grote mate van vrijheid. Een specialist die doordacht handelt, zaken bespreekbaar maakt en zichzelf voortdurend verbetert om ook daadwerkelijk specialist te blijven. Innovatie is voor jou een drijfveer en je herkent en stimuleert de talenten en competenties in anderen zodat zij kunnen groeien.

Dit maakt van jou een specialist:

* Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring

* Kennis van traminfrastructuur

* Kennis van de specialismen binnen expertisedomein traminfrastructuur: spoorinfrastructuur, bovenleidinginfrastructuur, tractie en speciale technieken

* Kennis van onderhoudsstrategieën met betrekking tot traminfrastructuur

Ons aanbod

Hoe is dat: werken bij De Lijn?

Samenwerken is een van onze belangrijkste pijlers binnen De Lijn: samen met zo'n 7500 medewerkers brengen we Vlaanderen in beweging. Samen zijn we voortrekker in de transitie naar duurzame mobiliteit in Vlaanderen.

Techniek staat nooit stil. Daarom zorgen we voor de juiste opleidingen zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste evoluties. De Lijn is immers ook jouw lijn. Onze organisatie is er vóór jou en dóór jou. Je krijgt de kans om echt in de materie te duiken. Zo evolueer jij tot expert in jouw vakgebied en kun je jouw kennis overdragen aan collega's. Werken bij De Lijn is een goede leerschool: er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Voordelen om van te genieten

ü Een job die ook morgen en overmorgen belangrijk blijft

ü Een aantrekkelijk maandsalaris, in verhouding tot je diploma en competenties

ü Extralegale voordelen zoals een interessant pensioenplan, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, maaltijdcheques, abonnement voor het hele bus-, tram- en metronetwerk voor jou en je gezin, gratis woon- werkverkeer met de trein, gratis thuisopvang voor zieke kinderen,…

ü Voordelige acties met verschillende culturele en commerciële partners, zoals vakantiehuizen, programma's om privé computers aan te kopen en groepsaankopen

ü 20 wettelijke verlofdagen, 5 conventionele verlofdagen, 1,5 dag ARAB verlof en 13 ADV dagen. Een extra anciënniteitsdag na 3 jaar dienst, 2 dagen na 5 jaar dienst, daarna per 5 jaar een bijkomende dag met een max van 7 dagen.

ü Professioneel meegroeien met een bedrijf dat een belangrijke partner is in het maatschappelijk mobiliteitsdebat.

Deel uitmaken van De Lijn? Solliciteer vandaag nog en zet samen met ons Vlaanderen in beweging.

Solliciteren

Solliciteer voor 28 januari 2022.

We ontvangen graag je CV, motivatiebrief en diploma.

Bij vragen kun je contact opnemen met Kim van Boxlaer ([email protected] of 0470 22 19 87).

Bereid je alvast voor op jouw sollicitatie: onze selectieprocedure bestaat na de CV-screening uit een verkennend gesprek, assessment en een selectiegesprek met de leidinggevende en HR.

De Lijn

Société

De Lijn