Site Applications & Payments Supervisor - Q8 Oils - Belgique

Indeed

Région

N/A

Q8 is een dynamisch bedrijf in volle transformatie naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Dit betekent dat we naast onze traditionele business van tankstations en smeeroliën heel erg inzetten op electric en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen.
Om de sterke groei en uitdagende toekomststrategie te ondersteunen, zijn we binnen KPNWE (Kuwait Petroleum North-West Europe) op zoek naar volgende versterking:

Site Applications & Payments Supervisor

 • Ken jij iets van winkelinfrastructuur, betaaltechnologie, shopsystemen?
 • Ben je geboeid door mobiliteit en wil je onze transformatie mee realiseren?
 • Je hebt een sterke technologische bagage en kan/wil een team leiden?
 • Denk je graag analytisch en strategisch over het verbeteren van customer experience?
 • Geen routine voor jou, liever dagelijks nieuwe uitdagingen?

5 maal Check?
Dan ben jij de collega die we zoeken! Lees even verder en check of de jobinhoud en onze verwachtingen bij die van jou aansluiten. Ben je geprikkeld, maar zit je toch nog met vragen? Neem dan zeker contact op, we beantwoorden jouw vragen met alle plezier.

Welke rol vervul je?
Door de (digitale) transformatie van Q8 neemt het aanbod van producten en diensten op onze stations snel toe, en die moeten allemaal mooi in elkaar passen. Uiteindelijk is het doel een unieke klantervaring te bieden, terwijl we onze bedrijfsprocessen en samenwerking met partners efficiënter en beter maken. Dat is de uitdaging voor jou en je team. Jij zorgt ervoor dat alle processen en applicaties performant aanwezig zijn, om onze mobiliteitsstrategie van morgen verder op te bouwen.
Als Site Applications & Payments Supervisor vervul je daarbij een centrale rol, zowel in dagelijkse werking als de uitwerking van projecten. Het is een spilfunctie, waarin je afstemt met partners (Delhaize, Panos,…), IT- en apparatuurleveranciers, en de stationuitbaters (dealers) zelf. Intern werk je samen met IT, Engineering, Legal, Finance, aankoop, … zodat alle systemen samenwerken en elkaar versterken voor maximale efficiëntie en klanttevredenheid.
Je geeft leiding aan een team van experts om de (betaal) technologie en apparatuur op onze sites voortdurend te verbeteren. Je coacht de teamleaden, houdt hun kennis paraat en fungeert als SPOC voor ad-hoc vragen. Je volgt nieuwe technologieën op en bent een drijvende kracht voor innovatie, experimenteren en de ontwikkeling van nieuwe services als e-commerce, shopbeleving, carwash, enz. Tot slot bereid je de nodige budgetten en investeringen voor.

Wat moet je kennen en kunnen?

 • Je hebt een masterdiploma of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Door een relevante ervaring heb je een grondige kennis van de infrastructuur van winkelsites: POS- en BOS-systemen, betaalterminals, SAP, oplaadapparatuur, mobiel betalen etc
 • Je koppelt coaching en leiderschap aan een "can-do" houding
 • Je werkt graag op een gestructureerde en planmatige manier, en functioneert ook in een team met uiteenlopende expertises
 • Je bent een hands-on probleemoplosser, je communiceert open en direct
 • Je bent kritisch en analytisch ingesteld, en kan van daaruit autonoom beslissingen nemen
 • Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands en Engels, met een goede werkkennis van Frans
 • Nice to have: ervaring met netwerken, routers, firewalls, kennis van projectmethodologie (Prince2, Scrum), kennis van ITIL

Wat kan je verwachten?
Het hoofdkantoor van KPNWE in Antwerpen is een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Wij werken hybride, met gemiddeld twee dagen op kantoor en drie dagen remote. Dat kan variëren naar jouw wensen.
Op kantoor kom je terecht in een professionele, maar informele sfeer. De omgeving werd pas compleet heringericht naar Smart working, waar plaats is voor teammeetings én individueel werk. We streven naar een goede privé-werkbalans voor iedereen. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor ontspanning en volledige ontkoppeling wordt aangemoedigd.
Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met een bonus bij goede prestatie, minimaal 40 vakantiedagen, maaltijdcheques, hospitalisatie-en pensioenverzekering en een bedrijfswagen.

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar recruiter Niels Klockaerts ([email protected]). Je krijgt van ons altijd snel een seintje. Zijn we geïnspireerd door jouw verhaal en profiel? Dan nodigen we je uit voor een gesprek met Niels en Silke, jouw collega in het HR team. Blijven we geïnspireerd? Dan ontmoet je ook Ilse, jouw leidinggevende. Als je meer informatie wilt, kun je altijd contact opnemen met Niels Klockaerts, HR Recruiter, [email protected] of +32 490 64 55 02.

Over Q8
Q8 is een van 's werelds grootste energieconglomeraten, met bijna 5.000 benzinestations in Europa, waarvan meer dan 700 in de Benelux. Die opereren onder de merknamen Q8, Q8 easy en Tango. Onze Benelux hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Den Haag, daarnaast zijn er activiteiten in Antwerpen (BE), Bertrange (LU) en Rotterdam (NL), waar meer dan 1.000 collega's werken in de kantoren en nog eens 1.000 in de Q8 tankstations.
Q8 is in volle transformatie om een duurzame Mobiliteitsspeler te worden, met een breed aanbod van innovatieve en duurzame producten en mobiliteitsdiensten die verder gaan dan brandstof. Denk aan Q8 & Tango electric, HVO100-duurzame diesel en CNG. Of slimme mobiliteitsapps voor autodelen, parkeren, pay-per-use verzekering en pechverhelping. Bovendien verkent Q8 nieuwe partnerships met toonaangevende spelers om een onovertroffen shopervaring te bieden. Dit zijn maar een paar van onze innovatieve recepten op weg naar ons uiteindelijke doel: de best mogelijke partner zijn voor wie onderweg is, ‘making every customer journey sustainable’.
Als werkgever moedigen we een cultuur van leiderschap en respect aan, binnen een divers medewerkersbestand waar Accountability, Collaboration and Experimentation centraal staan. Daarom bieden we voortdurend leren en zelfontwikkeling binnen een digitale toekomstgerichte werkomgeving. Q8 richt zich op het opbouwen van een community die zichzelf professioneel en onderzoekend uitdaagt in relatie tot collega's, klanten en partners.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed