Servicetechnicus Weekend regio Ollignies (overbruggingsploeg) Colruyt Group

COLRUYT GROUP

Région

 Ollignies

Functieomschrijving

Het logistieke centrum van Colruyt Group draait niet alleen tijdens de week op volle toeren. Als servicetechnicus bij de overbruggingsploeg zorg jij samen met je team voor het onderhoud, de depannages en de herstellingen tijdens het weekend en op feestdagen

Het logistieke centrum van Ollignies werd in 2015 in gebruik genomen. Het staat in voor de ontvangst, stockage, voorbereiding en verzending van snelle rotatie-producten die bestemd zijn voor  de Colruyt-winkels in België. Het centrum is uitgerust met hoogtechnologische installaties en is met zijn verregaande automatisering een referentie in de distributiesector.

De eerste zes maanden draai je mee in de weekploeg. Je raakt vertrouwd met de werking van alle installaties zodat je je kennis en competenties kan verrijken. Je kan rekenen op de begeleiding van je teammanager en van een ervaren collega-technicus die het ‘peterschap’ op zich zal nemen. Jij en je collega’s staan in voor het onderhoud, de depannages en de herstellingen van de diverse installaties voor de verzending en de samenstelling van de goederenpaletten: transportbanden, palletizers, kranen, robots, wikkelmachines, stapelmachines …  

Je bent sterk geïnteresseerd in industrieel onderhoud en je wil constant bijleren en jezelf ontwikkelen. Je houdt van uitdagingen en ziet altijd de oplossing, niet het probleem. Ook hoogtewerk schrikt je niet af.

Na je opleiding ga je aan de slag in de weekendploeg, waar je zelfstandig werkt. Je werkt in shiften van 12 uur op zaterdag, zondag en feestdagen – de ene week ’s nachts, de andere overdag. Je werkt zo het equivalent van een fulltime regime.

Je komt terecht in een hecht team van ongeveer 15 technisch geschoolde collega’s. Je werkt bij Colruyt Group in Ollignies, tussen Ath en Lessines.

Profiel

 • Vakkennis – Je beschikt over een A2-diploma elektromechanica en hebt 1 tot 3 jaar ervaring als technicus. Belangrijk, want werken in de weekendploeg vereist een grote zelfstandigheid.
 • Betrokkenheid – De kwaliteit van jouw werk is cruciaal voor de goede werking van het distributiecentrum en dus ook de goederenstroom richting winkels. Die verantwoordelijkheid schrikt je niet af maar geeft jou energie!
 • Flexibiliteit – Je start in de weekploeg en gaat nadien aan de slag in de overbruggingsploeg. Je uurschema kan variëren.
 • Stressbestendigheid – Valt een machine stil? Dan hou je het hoofd koel en vind je snel een oplossing.
 • Fysieke conditie – Je hebt een goede fysieke conditie en ook werken bij koudere temperaturen deert je niet.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Frans zodat je goed kan samenwerken met al je collega’s.

Aanbod

 • Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdscheques en een hospitalisatieverzekering.
 • Aangename werkomgeving – Je komt terecht in een stabiele werkomgeving waar een positieve teamgeest heerst.
 • Veel afwisseling – Je werkt met heel wat verschillende installaties en raakt vertrouwd met vele verschillende technieken.
 • Groeikansen – Je krijgt de kans om constant bij te leren en te groeien. Dankzij je opleiding on the job en de grote variatie in je takenpakket doe je heel wat ervaring op.
 • Initiatief – Zie je iets dat beter kan? Dan krijg je ook de gelegenheid om voorstellen te doen en om initiatief te nemen.
 • Werk-privébalans – Per jaar heb je zes weekends verlof.
COLRUYT GROUP

Société

COLRUYT GROUP