Senior Functional Analyst - Imalink - Lochristi

Indeed

Région

N/A

Ben jij een communicatieve Senior Functional Analyst die kan terugblikken op minstens 5 jaar ervaring? Ben jij technisch zeer goed aangelegd? Solliciteer nu!

Projectomschrijving
Als Senior Functional Analyst ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de identificatie, analyse en omschrijving van bestaande business processen. Ook nieuwe functionele noden in kaart brengen behoort tot jouw takenpakket. Je formuleert de juiste oplossingen om tot het juiste functionele design te komen. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor het test plan en de test cases. Ten slotte zorg je steeds voor de nodige documentatie.

Gezocht profiel
Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Senior Functional Analyst over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Uitstekende kennis van BPMN en UML
  • Zeer goede kennis van requirements gathering technieken
  • Kennis van XML en JSON

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.
Oké, ik doe het!
Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61
Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
[email protected]

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed