Projectingenieur

Umicore

Région

18930

Contrat

Durée indéterminée
Over Umicore

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in ons land. Wij ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, led-toepassingen, katalysatoren...Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm's.
Over CRD

Vooruitgang stimuleren door onderzoek. Om materiaaloplossingen te ontwikkelen voor de meest dringende uitdagingen ter wereld en te anticiperen op de noden van onze klanten, investeren we veel in O&O. Het onderzoek van Umicore richt zich vooral op nieuwe materialen en processen om een antwoord te bieden aan megatrends zoals grondstoffenschaarste en schone mobiliteit. Aan onderzoek en ontwikkeling doen betekent per definitie dat we niet mogen stilstaan. We moeten nieuwe methoden ontdekken, nieuwe oplossingen bedenken en nieuwe ideeën ontwikkelen. En dan kom jij in beeld.

Description de la fonction

Wat jij zal doen

Als Projectingenieur binnen CRD Pyro zal je : 
* meewerken aan het onderzoek naar innovatieve pyrometallurgische technologieën
* onderzoekstaken uitwerken, voorbereiden, uitvoeren of opvolgen om onze pyrometallurgische kerncompetenties verder te ontwikkelen. Hiervoor identificeer je met je collega’s de benodigde testen en berekeningen, en communiceer je met het team van operatoren.
* resultaten van experimenten en simulaties verwerken, interpreteren en consolideren in een rapport of presentatie.
* onze pyrometallurgische kerncompetenties borgen binnen onze systemen en meewerken aan het verspreiden van onze kennis binnen de organisatie.
* expertise opbouwen in het vakgebied en nieuwe ontwikkelingen opvolgen door deelname aan beurzen, lezingen en congressen, en door het volgen van vakspecifieke opleidingen.
* medewerkers informeren betreffende nieuwe methodologieën, technologieën, producten en veiligheid.

Profil

Naar wie we op zoek zijn

* Je beschikt over een masterdiploma in de industriële ingenieurswetenschappen richting chemie
* Je bezit basiskennis van materiaalleer, programmeren, procestechnieken en processturing
* Je spreekt, schrijft en leest vloeiend Engels 
* Je hebt zin voor initiatief, bent flexibel en stressbestendig
* Je bent probleemoplossend ingesteld, 
* Je kan duidelijk en gestructureerd rapporteren, zowel mondeling én schriftelijk
* Je bent sterk in presentatietechnieken.

Offre

Wat we aanbieden

Om de toekomst vorm te geven, tonen we vandaag al de weg. Als bedrijf én als werkgever. Onze bedrijfscultuur garandeert dat iedereen ideeën kan uitwisselen en expertise opbouwen, ongeacht gender, achtergrond of afkomst.  We bieden een competitief loon en alle voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...die je mag verwachten van een top employer.

Als wij met ons onderzoek enkele van de grootste uitdagingen van onze planeet kunnen aangaan, WAT ZOU JIJ DAN KUNNEN DOEN?
Umicore

Société

Umicore