Project sales coordinator Nederland - IVC Group - Oostrozebeke

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.
Voor onze divisie Unilin Panels gaan we op zoek naar een internal specification coordinator met focus op de Nederlandse markt.

JE TAKENPAKKET
Als Internal Specification Coordinator ben je mee verantwoordelijk voor het detecteren en succesvol afronden van projecten waarbij onze interieurproducten zijn voorgeschreven. Je bent het aanspreekpunt voor alle projectspecifieke vragen binnen jouw regio, en speelt een cruciale rol tussen alle externe belanghebbenden (designer, interieurbouwer, bouwheer) en onze interne departementen zoals sales en marketing.

Een sterk business development georiënteerde rol:
Kwalitatieve contactmomenten organiseren voor ons extern specification team
Detecteren en transformeren van leads (via website, social media, beurzen, databases…) naar opportuniteiten

Beheer en opvolging van de lopende projecten met als doel onze voorschrijving te bewaren en succesvol af te ronden.
Onderhouden van een performante CRM tool waarbij alle nuttige informatie met betrekking tot projecten en contacten wordt geregistreerd.

PROFIEL:

Je bent commercieel en servicegericht, niet alleen extern, maar ook naar collega’s.
Je bent niet bang van een cold call om ergens binnen te raken.
Je bent stressbestendig en leergierig, je kan je manier van werken snel aanpassen in een veranderlijke business context.
Je ben in staat om op een gestructureerde wijze te werken en je werk op te volgen, informatie te analyseren, oplossingen te vinden, autonoom te werken en actie te nemen.
Je bent een doorzetter zonder “pushy” overkomen.
Je bent matuur en empathisch: je voelt aan hoe je jouw aanspreekpunt moet bespelen om jouw doel te bereiken.
Je bent digitaal vaardig.

#LI-UD1 #panels

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed