Project Manager / Operations Manager - OXIDA - Moorslede

Vdab

Région

8890 Moorslede
CDI
Wij zoeken een sterke projectmanager met oog voor optimalisatie. Als People manager streef je met jouw team naar een ondernemende ingesteldheid en focus je op continue verbetering. Efficiëntie, kwaliteit en productiviteit staan voorop. In een beginfase zal je de strategie en visie vertalen naar een concreet operationeel actieplan waarbij je verbetervoorstellen aanbrengt inzake kwaliteit, rentabiliteit, continuïteit en leverbetrouwbaarheid. Je zal verantwoordelijk zijn voor een efficiënte planning, organisatie en opvolging van de diverse projecten en installaties. Je superviseert de flow van productiemiddelen en materialen. Je garandeert een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen en organiseert hiervoor op regelmatige basis overleg. Aansturen, motiveren, ontwikkelen en begeleiden van de medewerkers neem je op jou in jouw dagelijkse activiteiten. Als operations manager stel je het budget op en zorg je voor een goede opvolging van de KPI's. Samen met het management werk je aan een optimalisatie van onze processen en het veiligheidsbeleid. Een nauwe samenwerking met de directie is binnen deze functie een absolute must.
Je beschikt over een masterdiploma in een wetenschappelijke richting. Je hebt reeds een relevante ervaring opgebouwd binnen een productieomgeving. Peoplemanagement, dynamisch, energiek, organisatorisch, helikopterview, resultaatgerichtheid en besluitvaardig zijn eigenschappen die je kan aantonen vanuit vorige ervaringen. Een goede kennis van ERP systemen en ervaring in machinebouw zijn pluspunten.
Je komt terecht in een dynamische en groeiende KMO. Deze functie biedt een groot groeipotentieel waarbij je op termijn mee de strategie en visie kan uitwerken. Je neemt op vandaag reeds een voortrekkersrol op. Een aantrekkelijk salaris is adequaat voor deze functie.
Vdab

Société

Vdab