Procesoperator - IVC Group - Desselgem

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.
Voor onze divisie Insulation in Desselgem zijn we op zoek naar een P*rocesoperator*

JE TAKENPAKKET
Als labo- en procesoperator ben je verantwoordelijk voor een geautomatiseerd chemisch proces, je voert daarbij chemische en fysische analyses uit en handelt op basis van de resultaten. Tijdens de verschillende fases van de productie van een batch ben je verantwoordelijk voor de correcte opvolging en de bijhorende administratie. De nodige grondstoffen worden door jou aangevoerd. Daarnaast zorg je voor de opvolging van het lossen van de vrachtwagens. Je maakt van veiligheid en kwaliteit een prioriteit.
Takenpakket

Je voert een kwaliteitscontrole uit op de verzaagde productiestalen die bij jou terecht komen. Verschillende labotesten (treksterkte, druksterkte,..) worden door jou uitgevoerd volgens de normen die behoren tot deze kwaliteitscontrole.
Je speelt een actieve rol in het produceren van polyol waarbij je verschillende stappen onderneemt die nodig zijn om de reactor te bedienen. Daarna volg en monitor je de verschillende parameters op en stuur je bij indien nodig.
Je neemt een coördinerende rol op jou om alle grondstoffen die toekomen te lossen op de juiste plaats. Contact met vrachtwagenchauffeurs is hierbij belangrijk waarbij je alle documenten controleert en de chauffeurs de wegwijst op de productiesite.
In de mengzaal neem je de verantwoordelijkheid op jou om de juiste batches te produceren. Je haalt de juiste chemicaliën op in het magazijn en start het proces op om tot het correcte mengsel te komen. Hierbij hou je rekening met de productieplanning en stem je af met de productiemedewerkers/machinebedieners.

Profiel

Niveau graduaat of gelijkwaardig (Chemie)
Je bent een flexibel persoon en kan makkelijk omgaan met de combinatie aan taken waarvoor je verantwoordelijk bent
Je bent stressbestendig
Technologie op de werkvloer is een passie en je hebt grote interesse in de nieuwste technieken en sturingen.
Zelfstandig en creatief problemen kunnen oplossen zijn jou eigen.
Je bent bereid te werken in een 2 ploegenstelsel

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

#LI-RV1

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed