Proces operator in de Chemie in 3 ploegen – Regio Beveren. - Actief Interim - Doel

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

  • Wil jij graag aan de slag als operator in een 3 ploegen systeem?
  • Kijk jij uit naar een functie waarbij geen dag dezelfde zal zijn en je je geen moment zal vervelen?
  • Wil jij graag terecht komen in een bedrijf in volle expansie ?
Dan hebben wij de ideale job voor jou!Voor een bedrijf in de waaslandhaven zijn wij op zoek naar operators die graag in een 3 ploegensysteem willen werken. Als operator speel je een sleutelrol binnen het bedrijf, je bent de motor waarmee onze klant alle werkzaamheden in de fabriek uitvoert. Bovendien zijn de operators erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de veiligheid van alle mensen in de fabriek verzekerd wordt.Wat is je takenpakket?Je voert controle rondgangen uit en vult de nodige checklijsten in.Je voert hierbij ook kwaliteitscontrole uit van het productie proces ( Productiestalen) en zorgt voor de nodige labo-analyses.Je houdt ook buiten de dag uren het labo operationeel, dit houdt in : gasflessen vervangen, chemicaliën bijvullen, enz.Je maakt manuele schakelingen, opent en sluit handventielen en voert kleine werken uit in de productie-installatie.Je start en stopt productieprocessen, alsook bijsturen indien nodig door aanpassing van procesparameters.Laden & lossen, alsook reinigen van tankwagens behoren tot je takenpakket.Tot slot behandel je chemicaliën (Intrekken, afvullen, verpompen,…).

Wat wij van jou vragen:
Je bent in het bezit van diploma chemie / procestechnologie of hebt al ervaring in de job.Je bent bereid om in een 3 ploegensysteem te werken.Een heftruck attest en EHBO attest is een grote plus.

Wat wij jou bieden:

  • Een voltijdse tewerkstelling.
  • Na een positieve interim-periode van 5 maand maak je kans op een vast contract.
  • Je kan rekenen op een verloning van €16 met daarboven op een vaste ploegenpremie van €3
  • Hierbij komen nog €8u maaltijdcheques.
  • In het weekend ben je lekker vrij want je werkt van maandag tot vrijdag.
  • Je ploegensysteem gaat als volgt : 6u00 – 14u00 // 14u00 – 22u00 // 22u00 – 06u00.
Sta je al te springen om aan de slag te gaan ? Solliciteer dan online of stuur jouw CV via WhatsApp op 0476 861 598 of naar [email protected] , ter attentie van Laura, Emma, Jitte en Deborah.Wij trachten uw sollicitatie te verwerken binnen de 3 werkdagen. Slagen we erin elkaar te overtuigen, dan volgt er een kennismakend gesprek bij de klant, niet veel later kan jij dan van start gaan.

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM