Poetsen als student in regio GEEL - MOL - Actief Interim - Geel

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob in jouw directe, onmiddellijke omgeving? Wil je graag op regelmatige basis een centje bijverdienen? Actief dienstencheques zoekt studenten om te poetsen bij gezinnen thuis! Wat kan je verwachten?Eerst kom je langs bij ons op kantoor en informeren we je helemaal over onze werking. Dan gaan we samen met jou op zoek naar leuke en aangename gezinnen waar je aan de slag kan. We stellen een planning op die aansluit bij jouw beschikbaarheden. Je kan aan ons doorgeven wanneer je langs de gezinnen kunt gaan! Ten slotte zorg je dat jouw gezinnen in een proper huis kunnen thuiskomen waarna jij jouw dik verdiende centen op jouw bankrekening ziet verschijnen ;-)We zijn actief over heel de regio Geel - Balen - Mol - Dessel - Olen - Westerlo - Herselt,... en kunnen hier overal een handje hulp gebruiken. Het is mogelijk om een dag of dagen te kiezen van maandag tot en met vrijdag! In de vakanties kan je natuurlijk langere periodes werken zodat je zoveel mogelijk zakgeld kan verdienen!

Wat wij van jou vragen:

  • Je bent minstens 18 jaar of ouder
  • Je bent fysiek verzorgd, je verstaat en praat vlot Nederlands...
  • Je poetst graag en grondig!
  • Je hebt de mogelijkheid om door de week 1 of meerdere vaste postjes te doen, dit betekent dat jouw lessenrooster het echt moet toelaten dat je tussen maandag en vrijdag een aantal vrije momenten hebt waarin je kan en wil werken.Bij de meeste families kan er gepoetst worden tussen 8u30-17u30 van maandag tot en met vrijdag.

Wat wij jou bieden:

  • Een mooi loon van €11,81
  • Je mag rekenen op een toffe job in jouw directe omgeving!
  • Je mag rekenen op een correcte verloning, correcte administratie
  • Uren die je zelf mee mag kiezen en beslissen
  • Het is mogelijk om een dag of dagen te kiezen van maandag tot en met zaterdag! In de vakanties kan je natuurlijk langere periodes werken!
Reageer
snel of contacteer Stephanie voor meer info. Dat kan via mail [email protected] of bel naar 014/34.79.50 We
nodigen jou uit voor een gesprek met Stephanie, jouw vaste contactpersoon. Na een
kennismaking kan je al binnen de week aan de slag bij een van onze gezinnen.

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM