Onderhoudselektricien - UNILIN - Wielsbeke

Vdab

Région

8710 Wielsbeke
CDD, CDI
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Panels in Wielsbeke zijn we op zoek naar een **Onderhoudselektricien**: * Je voert preventief onderhoud uit, optimalisaties en wijzigingen op de elektrische installaties. * Je formuleert en voert verbeteringsvoorstellen uit. * Je zorgt voor orde, netheid en veiligheid van installaties en machines.
* Je bent in het bezit van een diploma TSO elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring. * Je hebt ervaring in elektrisch onderhoud. * Je bent zelfstandig en je hebt zin voor verantwoordelijkheid. * Je bent sociaal vaardig en gebeten door techniek. * Je wenst te werken in een volcontinustelsel (6 ploegen).
  • De voorwaarden en modaliteiten voor interventies aan elektrische installaties of uitrusting bepalen en het gereedschap klaarmaken
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.
Vdab

Société

Vdab