Manuele magazijn medewerkers - Actief Interim - Genk

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

Voor een klant die warehousing services verleent aan derde partijen, zijn we dringend op zoek naar magazijnmedewerkers.Crossdock:Je staat in voor de manuele picking van de geleverde goederen (max. 12 kg) van de loopband, het eventuele herpakken en tijdelijk wegplaatsen van de goederen in de rekken voor herverzending.Receiving:Je staat in voor de picking van de geleverde goederen (zowel paletten als losse goederen), het eventuele herpakken, etiketteren en wegplaatsen in de rekken voor stockage.

Wat wij van jou vragen:
- Je hebt interesse om te werken in een magazijnomgeving (ervaring is mooi meegenomen, maar een goede motivatie des te belangrijker!)- Je weet van aanpakken en bent ondernemend- Je bent bereid om te werken in 2 ploegen (er is ook een mogelijkheid op te werken in dagdienst)- Je bent beschikbaar op korte termijnErvaring met interne transportmiddelen? Dat is een plus, maar zeker niet noodzakelijk.

Wat wij jou bieden:
- een voltijdse tewerkstelling met weekcontracten op lange termijn- je kan rekenen op een mooie verloning van 13,3407 € per uur aangevuld met een ploegenpremie van 7.5% (= 14.34 € incl. ploegenpremie) en maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag.- ervaring met de hef- of reachtruck? dan bedraagt je startloon 14,2705 € per uur aangevuld met een ploegenpremie van 7.5% (= 15.34 € incl. ploegenpremie) en maaltijdcheques van 6 euro per gewerkte dag.- snelle opstart!Zin om erin te vliegen maar niet zo'n krak in solliciteren? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij plannen je in voor een PROEFDAG zo kan meteen aan de slag en je skills tonen op de werkvloer!Actief Interim GenkKapelstraat 15 3600 GenkTel. 089/[email protected]

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM