Manager patrimonium & woonprojecten

ClearXperts

Région

Beringen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Introductie

De Kantonnale bouwmaatschappij Beringen is dé referentie voor sociale huisvesting in West Limburg. Enkele duizelingwekkende cijfers:  3700 sociale woningen, 80% score op klantentevredenheid, meer dan 1454 renovaties in 2020 en 43 medewerkers staan dagelijks paraat in functie van een uitstekende service en kwaliteit. Zin om dit team te vervolledigen en jouw steentje bij te dragen in deze sociaal maatschappelijke organisatie?

Jouw verantwoordelijkheden

  • Dankzij jouw ervaring en bagage ben jij de geknipte kandidaat om de afdelingen patrimonium en woonprojecten te leiden. Je ontwikkelt een visie rond o.a. onderhoud en renovatie van ons patrimonium, reikt tools aan om efficiëntie en performantie te verhogen en zet doelen uit voor jouw afdeling.
  • Vanuit jouw people skills ben je betrokken bij jouw 28 koppig team (arbeiders en bedienden), stuur je hen aan, volg je doelen op en geef je richting. Jij bouwt aan een hecht team, zorgt voor verbinding ook met de rest van de organisatie en zorgt voor coaching en ondersteuning waar nodig.
  • Strategisch inzicht en lange termijn denken zijn cruciaal om de afdeling in de juiste richting te sturen en de (klimaat)doelstellingen te realiseren. Je bouwt goede contacten uit met externe partners en bent ook lid van het managementteam.
  • Als eindverantwoordelijke bewaak je budgetten, timing en volledige opvolging van  nieuwbouw, renovatie en infrastructuurprojecten, je grijpt in waar het fout gaat en zorgt voor een feilloze opvolging als eindverantwoordelijke, niet als projectleider. Rapporteren doe je aan de algemeen directeur.
  • Je zorgt voor het organiseren, coördineren en controleren van de verwerving en verkoop van onroerende goederen. Je zet in op prospectie en onderhandelingen tot aankoop van gronden of panden.
  • Je volgt daarnaast ook juridische dossiers van aanbestedingen, gebouwde projecten of bouwtechnische geschillen met huurders op. 

 

 

Jouw profiel

  • Jouw ruime technische of facilitaire ervaring binnen woningbouw, patrimoniumbeheer of facility is een must in deze rol. Een hoger technisch diploma is gewenst.
  • Je bent een geboren leider en manager: een coach met aandacht voor de groei van anderen, uiterst mensgericht en sterke vaardigheden om zaken te organiseren (processen, structuren, KPI’s,…).
  • Jouw gedrevenheid en dynamiek werken aanstekelijk en combineer je met een sterke visie, helicopterview en oplossingsgerichte aard.  Als teamplayer werk je samen met jouw team, ben je een verbindende factor tussen verschillende afdelingen en werk je vanuit het managementteam verder aan de groei van de organisatie.
  • Je bent geen IT-deskundige maar voelt je wel vertrouwd met de meest courante softwarepakketten en bent geïnteresseerd in tools om processen te digitaliseren (gegevensbeheer, planning, dashboards).

Ons aanbod

Een voltijdse functie op beleidsniveau met een brede impact en de mogelijkheid om het verschil te maken binnen een dynamische omgeving in een sociaal-maatschappelijke context. Een uitstekende work life balans (20 vakantiedagen, 12 compensatiedagen, 3 extra feestdagen, 1 extra week collectief verlof, mogelijkheid tot home office, …), salaris volgens geldende barema’s of mogelijkheid tot werken op zelfstandige basis, poolwagen ter beschikking en breed voordelenpakket (maaltijdcheques, kilometervergoeding, fietspolicy, groeps – en hospitalisatieverzekering, …)

 

Geïnteresseerd?

Interesse? Laat het ons weten via [email protected].

We nemen snel contact op!

ClearXperts

Société

ClearXperts