Machinebediener Slablijn - IVC Group - Wielsbeke

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.
Voor onze divisie Flooring (Vinyl), in Wielsbeke zijn we op zoek naar een Machinebediener slablijn.

JE TAKENPAKKET
Als machinebediener slablijn ben je verantwoordelijk voor het instellen, omstellen en bedienen van verschillende werkposten op de productielijn, uitgevoerd volgens een rotatiesysteem. Je registreert afwijkingen, stilstanden en kwaliteitsopmerkingen. Daarnaast controleer je de producten op fouten volgens product- en kwaliteitsspecificaties. Overigens sta je ook in voor het onderhouden en reinigen van de machines en draag je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.
PROFIEL

Je hebt bij voorkeur relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
Je bent betrouwbaar en handelt snel bij storingen.
Je houdt ervan om nauw samen te werken met je collega’s.
Je bent bereid te werken in een 5 ploegenstelsel.

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed