Laborant Microbiologie

SGS Group Belgium

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat.  Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf. Ons doel? Onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder helpen. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, jouw werk telt!

#beproud: geniet van een carrière in een financieel stabiele en multiculturele organisatie
#becollaborative: werk samen met je collega’s in een toegankelijke en respectvolle bedrijfscultuur
#betheexpert: vergroot je expertise door eindeloos te blijven leren
#bethedifference: maak een verschil voor jezelf, je carrière en de wereld

Herken jij jezelf in bovenstaande waarden? Dan kan JIJ een meerwaarde betekenen in onze SGS-familie. Be the change. Be SGS!

SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Het laboratorium van de divisie Health & Nutrition is toonaangevend voor analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten in de voedingssector. Wij verlenen diensten aan ondernemingen in industriële segmenten, KMO en retail.

Vacatureomschrijving

Je bent het liefst van al de hele dag omgeven door proefbuisjes, analysetoestellen en collega’s met labcoats. Het labowerk zit dan ook in jouw DNA en dankzij jouw inspanningen kunnen we de voedselveiligheid van verschillende etenswaren garanderen.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Jouw functie bestaat uit drie delen. Eerst en vooral zal je de stalen bemonsteren en de voedingsbodems enten. Daarnaast sta je in voor de algemene kwaliteitscontrole. Tot slot ben je zelf verantwoordelijk voor de kalibratie en onderhoud van de gebruikte  labotoestellen. 

  • De analyses en de stalen zijn heel divers. We verwerken allerlei soorten voedingsmiddelen, maar ook water zal de revue passeren en moet door jouw kritische oog geanalyseerd worden. 

  • Om zo goed mogelijk af te stemmen met onze klanten, werk je in een uurrooster van 11u tot 19u. In dit rooster blijft er natuurlijk ook altijd ruimte voor een koffiepauze of vieruurtje.  

Je zal voor al deze taken grondig worden opgeleid en kan ook altijd rekenen op de steun van je sympathieke collega's!

Functie-eisen

Met een kersvers bachelor diploma (Chemie, Biochemie, Biomedische laboratoriumtechnologie, voedings- en dieetkunde…) in de hand ben je klaar om de arbeidsmarkt op te stormen. Indien je al relevante ervaring hebt opgedaan in een labo microbiologie, heb je uiteraard een streepje voor.

Niets ontsnapt aan jouw arendsoog en elk probleem kan je onmiddellijk tackelen met jouw probleemoplossend vermogen.

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, stressbestendigheid, flexibiliteit en werklust zijn jouw voornaamste troeven.

Aangezien je een halve avondraaf bent, vind je het eerder een voordeel om van 11.00 tot 19.00 te werken.  

Je geraakt gemakkelijk in de haven van Antwerpen en indien je met de fiets komt, krijg je er nog een fietsvergoeding, ruime fietsenstallingen en propere doucheruimtes bovenop.

Aanvullende informatie

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we in voor de nodige werkzekerheid. Daarnaast bieden we je een competitief salaris en mooie extralegale voordelen, denk aan: maaltijdcheques, verzekeringen en een exclusief aanbod aan psychosociale ondersteuning. Nog niet overtuigd? Dan is de optie tot een fietsleaseplan misschien wel iets voor jou. Dit is één van onze manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

Bezorg ons jouw verhaal en cv via onze website https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities en wie weet maak je straks deel uit van onze SGS-familie! Heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Zij helpt jou met veel plezier verder. Hopelijk tot snel!

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium