Kwaliteitsmedewerker (Klinisch onderzoek)

SGS Group Belgium

Région

Edegem

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1850 medewerkers alleen al in België?  Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

Al meer dan 40 jaar bestudeert SGS als toonaangevende onderzoeksorganisatie de capaciteit van een farmaceutische molecule om uit te groeien tot een veilig, efficiënt en duurzaam geneesmiddel of vaccin. En naar aanleiding van de opening van onze nieuwe locatie op de campus van Universitair Ziekenhuis Antwerpen, zijn we op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker (Klinisch onderzoek).  Werk jij binnenkort mee aan het welzijn van overmorgen?

Vacatureomschrijving

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de uitvoering van het proces van dataverzameling en studieorganisatie in onze clinical pharmacology unit. Dit betekent: het controleren van studiedossiers, patiëntendossiers, studieschema's en studieformulieren op volledigheid en nauwkeurigheid; het uitvoeren van “ad random” QC-checks; en het rapporteren van de resultaten aan het studieteam. Je bent ook verantwoordelijk voor de planning van deze controles en je ondersteunt bij de uitvoering van corrigerende maatregelen.

Je werkt nauw samen met de verschillende operationele teams in onze clinical pharmacology unit, zoals artsen, coördinatoren, apothekers, laboranten, verpleegkundigen, rekruteringsmedewerkers en administratief personeel.

Functie-eisen

 

  • Je hebt een bachelordiploma in wetenschappen (of gelijkwaardig), met bij voorkeur een eerste ervaring in een kwaliteits- of een operationele functie binnen de life science industrie.
  • Je werkt graag samen met verschillende afdelingen; daarom beschik je over goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden.
  • Kwaliteit staat centraal, zeker bij SGS.  Je draagt objectiviteit hoog in het vaandel en houdt ervan de kwaliteit van data, het proces van dataverzameling en de kwaliteit van studieorganisatie te beoordelen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Wat wij aanbieden :

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan maaltijdcheques, groepsverzekering, extra vakantiedagen, etc...)

Wil je hier deel van uitmaken?

We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS. Anneleen kan je eventueel nog meer vertellen over deze functie. Stuur haar via [email protected] dan even een mailtje met je vragen.

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium