Junior Graphic Designer - IVC Group - Waregem

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.

Ter uitbreiding van het marketing team voor onze divisie Flooring in Waregem zijn we op zoek naar een Junior Graphic Designer.

JE TAKENPAKKET
Ben jij de creatieveling met sterke affiniteit voor ‘branding’? Zit je vol energie en heb je interesse in interieur, fotografie en vloerbekleding? Binnen Unilin werken we aan een aantal brands in volle ontwikkeling. Zin om hier je schouders onder te zetten?
Binnen het grafisch team zijn jullie hét aanspreekpunt voor customer en trade brands. Je werkt nauw samen met de product managers om de verschillende collecties tot leven te wekken in Point-of-Sales materiaal.

Jouw takenpakket zal bestaan uit:

Uitwerken van nieuwe product lanceringen van A tot Z, samen met een multidisciplinair team. Op basis van een briefing gepaste off- en online marketingmaterialen creëren. Bijvoorbeeld: moodboards, brochures, leaflets, collectie overzichten, grafische lay-outs website, advertisement, social media etc.
Samen met de marketing communication manager campagnes uitwerken die de merken en collecties versterken.
Het vertalen van interieurtrends naar marketing materialen voor onze klanten.
Antwoorden op ad hoc vragen vanuit de organisatie (bijv. Sales) zoals banners, klant-specifieke advertenties, shop-displays, merchandising, campagnes, artwork voor beurzen en events,…

In jouw rol als Graphic designer zal je heel nauw samenwerken met product management, andere marketeers zoals digital experts, marketing communication manager,… en externe bureaus.
*
Profiel: wie ben je?*

Je hebt minimum een bachelor diploma grafische vormgeving
Je bent een schoolverlater of hebt net een eerste werkervaring achter de rug
Je bent vertrouwd met Microsoft office pakketten en Adobe kent geen geheimen voor jou: Indesign, Illustrator en photoshop zijn een vereiste, première is een mooie extra
Je kan je makkelijk inleven in de huisstijl van onze klanten en in lijn hiermee het nodige grafisch materiaal ontwikkelen
Je kan met interessante en creatieve ideeën komen (bv dmv moodboarding)
Je kan makkelijk feedback van collega’s verwerken in je ontwerpen en schrikt niet terug van korte deadlines
Je bent een teamplayer

*
Wat bieden wij aan?*

Gepaste opleiding & begeleiding en een omgeving waarin je de toekomst mee kan vormgeven
Je komt terecht in een omgeving van ervaren marketeers, waarbij je nauw samenwerkt met onze marketing communicatie managers
Carrièremogelijkheden binnen een grote internationale groep, gecombineerd met de sfeer van een familiebedrijf. Je komt terecht in een fijn team met leuke collega's.

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed