Inspecteur Sprinklers

SGS Group Belgium

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

SGS (www.sgs.be) is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 90.000 werknemers. 
 

Het departement Infrastructure & Construction is in België actief in de sector van inspecties naar veiligheidscoördinatie, brandveiligheid, preventie, energie, drones (RPAS) en ondersteuning bij constructiewerken.

Ter uitbreiding van ons team, zoeken we momenteel een enthousiaste:

Inspecteur Sprinklers

Vacatureomschrijving

Als inspecteur sprinklers kom je ons gespecialiseerd team brandaudits versterken en voer je uiteenlopende inspecties en analyses aangaande integrale brandpreventie uit.

Het is een dynamische functie, waarin je tevens samen met onze account leader fire hydraulische blusinstallaties zal inspecteren en de gelijkvormigheid en goede werking zal beoordelen. Dit in ontwerpfase, tijdens en na de uitvoeringsfase van de installatieprojecten. Na de inspectie bespreek je eventuele problematieken en mogelijke oplossingen vanuit het oogpunt van de bestaande wetgeving en normering met de klant en rapporteer je deze ook. Je draagt bij aan de ontwikkeling van een nieuwe dienstverlening met de focus op kwaliteit, vertrouwen en duurzaamheid.

Wanneer je bovenstaande onder controle hebt wachten nog heel wat andere uitdagingen. Een boeiende wereld…

Functie-eisen

Een gemotiveerde collega:

  • Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs, bij voorkeur uit de technische afdelingen bouwkunde, elektriciteit, mechanica of elektromechanica.
  • Je hebt relevante werkervaring in de domeinen brandveiligheid en hydraulische blusinstallaties. Bij voorkeur in een inspectie-, onderhouds- of constructieomgeving. Relevante kennis over sprinklerinstallaties is een pluspunt en noodzakelijk. Junior niveau is absoluut geen probleem.
  • Je kan zelfstandig en autonoom werken, bezit een groot verantwoordelijkheids- en integriteitsgevoel, bent punctueel ingesteld, communicatief en klantgericht.
  • Je kan projecten leiden, sturen en als volharder deze tot een goed einde brengen.
  • Je beschikt over een goede kennis van de standaard Office pakketten Word, Excel en Powerpoint.
  • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands. Kennis van extra talen is een pluspunt.
  • Je houdt van afwisseling tussen bureauwerk en plaatsbezoeken met bijhorende verplaatsingen.
  • Een basiskennis autocad in een pluspunt.

Aanvullende informatie

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing en specialisatie. Je werkt samen met een hecht team van collega’s mee aan de verdere ontwikkeling van een betekenisvolle afdeling. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast de klassieke extralegale voordelen (bedrijfswagen, verzekeringen, …) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium