Inspecteur Primaire Sector - Fruitteelt

SGS Group Belgium

Région

Houthalen-Helchteren

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze bijna 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze meer dan 1650 medewerkers alleen al in België?  Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

Ook binnen onze gespecialiseerde divisie ‘AgroControl’ doen we dit. We richten ons op inspecties en controles in een agro-biotechnische setting. Dit zijn onder andere inspecties in de primaire als in de B2C sector. Omdat we nog veel meer willen verdiepen en verrijken, kijken we voor de regio Limburg-Vlaams Brabant-Antwerpen uit naar een bevlogen Inspecteur Primaire Sector in de fruitsector. 

Vacatureomschrijving

Jouw rol:

Je zet mee jouw schouders onder de uitvoering van inspecties bij veeteelt-, tuinbouw- en akkerbouwbedrijven in het kader van Integrale Keten Bewaking. Je voert deze uit in de regio Vlaanderen.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • “Knowledge is Key”, na een halve dag opleiding op het hoofdkantoor vergezel je de senior inspecteur om je vers opgedane kennis om te zetten in “the field”. Best wel spannend, want het zal waarschijnlijk de eerste keer zijn dat je een inspectie in zal volbrengen. Denk hierbij aan het nemen van stalen, controle van stalinrichting, veevoeders, toegediende medicatie en dierenwelzijn.
  • Ook inspecties bij tuinbouw- en akkerbouwbedrijven behoren tot je wekelijkse favoriete bezigheden. Occasioneel zal je stalen nemen in slachthuizen.
  • Uiteraard heb je geen kantoorgebonden functie. Na je laatste klant van die dag, vertrek je naar huis en denk je ondertussen na hoe je de verslagen gaat omzetten in onderbouwde rapporten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de hoofdzetel te Antwerpen.

Functie-eisen

Wat wij vragen:

  • Een Bachelor- of Masterdiploma agro- en biotechnologische wetenschappen of voedingswetenschappen is voor ons echt wel belangrijk. Heb je daarbovenop minstens twee jaar professionale ervaring? Dan zijn wij naar jou op zoek!
  • Landbouw en veeteelt zijn je grootste passie;
  • Je gaat nauwkeurig en objectief te werk zodat ieder rapport foutloos wordt afgeleverd;
  • Je bent communicatief ingesteld en kan je werk zelfstandig organiseren;
  • Je kan vlot schakelen van ‘goedemiddag  naar ‘hello.

Aanvullende informatie

Wat wij aanbieden :

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan firmawagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, etc...) 

Wil je hier deel van uitmaken? 

We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS. Pascal Plessers kan je eventueel nog meer vertellen over deze functie. Stuur hem via [email protected] dan even een mailtje met je vragen.

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium