Inspecteur "Groene stroom en Machineveiligheid”

SGS Group Belgium

Région

Anderlecht

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 1.500 kantoren en laboratoria met meer dan 75.000 werknemers.”

SGS Statutory Services Belgium vzw is binnen de SGS Groep actief in de sector van de statutaire inspecties, en dit voornamelijk in het domein van indienststellingen en keuringen van bouwkranen, graafmachines, hoogwerkers en andere werftoestellen, liften, elektrische installaties, opslagtanks, leidingen, drukapparatuur, enz. Daarnaast omvat het dienstenpakket ook veiligheidscoördinatie, expertise of audits met betrekking tot o.a. machine –en brandveiligheid, constructies, groene energie.

Om ons dynamisch team in de toekomst verder te versterken zijn wij voor deze business unit op zoek naar een (m/v):  Inspecteur “Groene stroom en Machineveiligheid

 

Vacatureomschrijving

Bij onze externe klanten voer je controle opdrachten uit rond groene stroom certificatie.

Daarnaast voer je expertise opdrachten uit in het kader van de wetgeving rond “ machines, arbeidsmiddelen en/of explosieveiligheid

Een greep uit jouw takenpakket:

-       “Knowledge is Key”, na een halve dag opleiding op het hoofdkantoor vergezel je de senior inspecteur om je vers opgedane kennis om te zetten in “the field”.

-       Na je opleidingsperiode ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Je vertrekt van thuis richting je eerste klant en werkt systematisch je planning af.

-       Na je laatste klant van die dag, vertrek je naar huis en denk je ondertussen na hoe je de verslagen gaat omzetten in onderbouwde rapporten.

-        Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader. Met hem zit je één keer per maand samen om je functioneren te overlopen.

Functie-eisen

• Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor diploma met relevante ervaring of een diploma Industrieel Ingenieur
een diploma preventieadviseur niveau II is een pluspunt;
• Je houdt van zelfstandig werken en bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent een enthousiast, assertief en gemotiveerd persoon;
• Je spreekt vloeiend Frans en je hebt een goede kennis van het Engels en/of Nederlands;
• Je bezit een rijbewijs B en woont bij voorkeur in regio Brussel of Waals Brabant

Aanvullende informatie

• Je komt terecht in een boeiende en internationale groep.
• Een afwisselende en uitdagende functie die een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid toelaat.
• Firmawagen en diverse extra-legale voordelen.

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium