Inside Sales Representative

Fabory Belgium

Région

Antwerpen, Brugge, Turnhout

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Wie is Fabory?

Fabory biedt een breed en groeiend assortiment aan bevestigingsmiddelen, gereedschappen, industriële artikelen en veiligheidsproducten van gerenommeerde en bekende merken. Onze klanten opereren in allerlei markten en sectoren en wij ondersteunen zowel kleine bedrijven als multinationale ondernemingen door te voorzien in hun behoeften voor hun dagelijkse productie en MRO.

Wat ga de doen?

We zijn op zoek naar nieuwe teamleden om onze dynamische teams in Antwerpen, Turnhout en Brugge te versterken!

Als Inside Sales Representative bij Fabory start je met een gedegen inwerkprogramma zodat je weet hoe het is om de verwachtingen van de klant te overtreffen en maak je kennis met het netwerk binnen Fabory zodat je exact weet hoe jij je klanten succesvol kunt maken. Nadat jij deze opleiding hebt afgerond ga jij met je teamleider, jouw persoonlijke coach, aan de slag om jouw skills verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een team van andere gedreven collega’s waar jullie samen het beste resultaat trachten te behalen voor zowel de klant als Fabory. 

Ben jij iemand die graag de verbinding maakt tussen de behoefte van de klant en wat wij als Fabory te bieden hebben? Kun jij als geen ander een effectief netwerk van bestaande en nieuwe klanten behouden en uitbreiden? Weet jij als geen ander wat het is om als klant niet de juiste service te krijgen die hij eigenlijk verdient? Dit zijn in de kern je verantwoordelijkheden, deze komen samen met een budgetverantwoordelijkheid die jij samen met de Account Managers draagt voor de gestelde klanten binnen je regio. Uiteraard ben je ook het visite kaartje voor Fabory en zijn klanten in diezelfde regio. In deze uitdagende en veelzijdige functie weet jij uitstekend om te gaan met de geboden hulpmiddelen zoals SAP, die jou in staat stellen om jouw klanten nog beter te bedienen en hun problemen op te lossen.

Kortom, best veel verantwoordelijkheden richting je klant, kun jij hiermee omgaan? of ben je bereid dit te leren? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Deze rol kan zowel in Antwerpen, Turnhout, als Brugge uitgeoefend worden. 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieus en meertalig (Uitstekend Nederlands, en vloeiend Frans en/of Engels) Inside Sales talent voor onze locatie Turnhout ter ondersteuning van onze Account Managers. Naast een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen hebben wij ook nog een aantal andere zaken die wij graag in jou terugzien.

Neem jij graag persoonlijke verantwoordelijkheid om onze klant een ervaring te bieden waar men over 20 jaar nog praat? En als je dit al doet kom je dan ook je gemaakte afspraken na? Ben je stressbestendig en kan jij prioriteiten stellen als dit van jou verwacht wordt? Ben je ambitieus? Zie jij deze uitdaging als de ideale springplank om de beste Inside Sales professional te worden? Heb jij oog voor je eigen ontwikkeling en wil je graag doorgroeien naar bijvoorbeeld teamleider of misschien wel heel iets anders?

Willen winnen of meedoen? Als je voor het eerste gaat dan willen we je zeker spreken.

Als jij dit allemaal leest en je zegt dit ben ik? Dan zijn wij op zoek naar jou…

Wordt dit je eerste stap van een succesvolle carrière binnen Fabory? 

Wat bieden we jou?

  • Een leuke en dynamische werkomgeving met geweldige collega's 
  • Een competitief bruto salaris en daarnaast een aantrekkelijk bonus systeem (profit sharing plan) met een uitbetaling per kwartaal als jij samen met onze collega’s de vooropgestelde targets haalt 
  • Een hospitalisatieverzekering voor jou en inwonende gezinsleden en een groepsverzekering maken ook deel uit van ons verloningspakket (beide zonder eigen bijdrage) 
  • Ecocheques en sectorale premie 
  • Naast 20 wettelijke verlofdagen, 12 extra dagen (ADV) in ruil voor een 40u werkweek 

Ben jij klaar om je toekomst bij Fabory te starten?

Solliciteer via de knop " Apply Now " en we nemen spoedig contact met je op. 

Fabory Belgium

Société

Fabory Belgium