HR Talent Partner - IVC Group - Waregem

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.

JE TAKENPAKKET
Unilin Group zoekt een dynamische* HR Talent partner* om het Group Services Talent team te vervoegen. Ons Talent Indirect team staat in voor de rekrutering en selectie van bedienden profielen voor alle Business units in de Unilin Group, zowel nationaal als internationaal. Je komt terecht in een divers team van ervaren professionals waar je samen werkt aan projecten rond employer brading, internal mobility, onboarding. Door jouw A tot Z verantwoordelijkheid krijg je inzicht in diverse HR processen binnen Unilin Group waaronder Comp & Ben, Training, Payroll,…

*
Je bent verantwoordelijk voor rekrutering – en selectieprojecten binnen diverse functionele domeinen Operations, Sales , Finance, IT , Supply Chain, Engineering,… Gaande van junior level tot C level, afhankelijk van jouw ervaring.

 • Je bent verantwoordelijk voor het proces van A tot Z; gaande van vendor keuze tot contractonderhandeling.
 • Je bent een echte HR partner waarbij je jouw business begeleidt in het vinden van hun juiste match.
 • Het aantrekken van de juiste kandidaten is een passie voor je. Je bent sterk in connecteren en het uitbouwen van een uitgebreid extern netwerk. Je krijgt hiervoor natuurlijk de nodige tools waaronder een uitgebreide database en een Linkedin recruiters account.
 • Je onderhandelt en optimaliseert samenwerkingen met externe rekruteringspartners. Je weet hierbij onze sterke employer brand uit te dragen. Je zorgt ervoor dat we steeds top of mind blijven.
 • Je voert selectiegesprekken uit en weet jouw selectie processen juist te managen. Hierbij zijn sterke stakeholder management skills een absolute must.
 • Je wordt ook ingezet op diverse projecten met focus op employer branding, systeemtechnische verbeteringen, data analytics,…

PROFIEL

 • Je bent in het bezit van een Master diploma ( Psychologie, Economie,…) en hebt een sterke interesse in Human resources.
 • Je hebt minimum een eerste relevante ervaring binnen rekrutering en selectie.
 • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid gecombineerd met een flexibele mindset. Een bedrijf in volle groei trekt je aan.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent een out-of-the- box denker met een sterk doorzettingsvermogen.
 • Je hebt een vlotte pen: Employer branding & story telling maken een belangrijk deel uit van jouw job.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Vlotte kennis van Frans is een mooie plus!

#LI-LCa

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed