Gastro-enteroloog - AZ Maria Middelares - Gand

AZ Maria Middelares

Région

N/A

Gastro-enteroloog

De dienst Gastro-enterologie (‘Digestief Centrum’) is op zoek naar een ambitieuze gastro-enteroloog. Het Digestief Centrum telt momenteel 11 leden. De artsen van de dienst zijn actief in drie ziekenhuizen en evenveel poliklinieken. Naast klinische activiteit ligt onze focus ook op opleiding en onderzoek.

We zijn op zoek naar een ambitieuze gastro-enteroloog met een bijzondere bekwaming in inflammatoire darmziekten en endoscopie van de dunne darm.

Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden bij dr. Erik Vanderstraeten, diensthoofd Digestief Centrum, tel 09 246 71 00, en bij dr. Ronny Goethals, Medisch Directeur AZ Maria Middelares, 09 246 19 00.

AZ Maria Middelares is een algemeen ziekenhuis, in de groene rand van Gent, met 631 bedden, 23 hoogtechnologische interventiezalen en een oppervlakte van 64.800 m2. Het ziekenhuis beschikt over een hoge technologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting. Het is een zeer performant acuut ziekenhuis met een menselijk gelaat. Meer dan 1650 personeelsleden en 240 artsen staan dagelijks in voor 'GezondheidsZorg met een Ziel'. Door de expertise in medische toptechnologie groeide AZ Maria Middelares uit tot een ziekenhuis met samenwerkingsverbanden tot over de landsgrenzen.

Geïnteresseerde artsen kunnen hun kandidatuur met gedetailleerd curriculum vitae vóór 6 juli 2022 overmaken aan prof. Pascal Verdonck, Voorzitter Raad van Bestuur, en aan dr. Filip Ameye, Voorzitter Medische Raad AZ Maria Middelares, Buitenring Sint-Denijs 30, 9000 Gent.

AZ Maria Middelares

Société

AZ Maria Middelares