Front Line Manager technische dienst - PepsiCo - Furnes

PepsiCo

Région

N/A
Auto req ID: 272651BR


Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Solliciteer nu! Je zal beloond worden met wereldwijde carrièremogelijkheden en voortdurende ontwikkeling. We bieden je de mogelijkheid om deel uit te maken van een zeer succesvol en ethisch bedrijf dat het verschil maakt.

Over PepsiCo
PepsiCo-producten worden meer dan een miljard keer per dag geconsumeerd door consumenten in meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld. PepsiCo genereerde in 2019 meer dan $ 67 miljard aan netto-omzet, aangedreven door een complementaire voedsel- en drankenportfolio. Dit productportfolio van PepsiCo omvat een breed scala aan smakelijke voedingsmiddelen en dranken, waaronder 23 merken die elk meer dan $ 1 miljard genereren in geschatte jaarlijkse detailhandelsverkopen.
We worden gedreven door onze visie om wereldleider te zijn in gemakkelijk eten en drinken door te winnen met een doel. "Winning with Purpose" weerspiegelt onze ambitie om duurzaam te winnen in de markt en het doel te verankeren in alle aspecten van het bedrijf. Voor meer informatie, bezoek www.pepsico.com

Waarom PepsiCo Veurne?
Veurne Snack Foods staat garant voor duurzame groei en uitdagende toekomstperspectieven. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en verpakken van chips (Lays) en snacks (Doritos, Smiths, Bugles, Chipito,...). De moderne fabriek in Veurne produceert ongeveer 2,5 miljoen zakken chips per dag. Wij zijn toonaangevend op vlak van processen en technologie met 8 productielijnen en een team van 500 medewerkers. PepsiCo vervoegen betekent een toegewijd team vervoegen waar innovatie en vooruit denken gestimuleerd wordt.

Als Frontline Manager binnen de technische dienst (FLM) krijg je de leiding over een eigen team en ben je verantwoordelijke voor de veiligheid, prestaties, kwaliteit en service van je teamleden.
Je stuurt je team dagelijks aan om de vooropgestelde doelstellingen te behalen. Een belangrijk onderdeel is het voorzien van een optimale organisatie binnen het team. Het motiveren, communiceren en ontwikkelen van de medewerkers is hierin cruciaal.
Naast het aansturen van je team, werk je zelf ook actief mee aan het oplossen van storingen en uitvoeren van verbeteracties.

Verantwoordelijkheden:

Je krijgt de leiding over een eigen team en bent verantwoordelijk voor de veiligheid, prestaties, kwaliteit en service van je teamleden:

 • Ondersteunen en correct uitvoeren van alle curatief, preventief en predictief onderhoud;
 • Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door actief mee te werken aan verbeteracties;
 • Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties boven fabrieksnormen overeenkomstig de interne strategie en wettelijke vereisten;
 • Sterk leiderschap tonen en coaching voor directe medewerkers in hun ontwikkeling en prestaties;
 • Rolmodel zijn en doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle medewerkers.

Qualifications/Requirements

Belangrijkste vaardigheden:

 • Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een industriële omgeving en kan buigen op een sterke technische bagage door opleiding of ervaring;
 • Je combineert een sterke persoonlijkheid en uitstekende sociale vaardigheden met resultaatgerichtheid;
 • Je bent een teamplayer die graag en vlot samenwerkt met je collega’s van productie om de geplande productie te realiseren;
 • Je kan zelfstandig werken en knopen doorhakken;
 • Je kan een team motiveren, sturen en verder ontwikkelen;
 • Je bent ondernemend, ontplooit initiatieven en realiseert creatieve oplossingen bij het opduiken van problemen;
 • Je bent bereid om bij te leren op de technische vlakken die je minder beheerst;
 • Je werkt in een tweeploegen regime (vroeg/laat) en bent af en toe flexibel om op andere tijdstippen ingeschakeld te worden.
We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit en inclusiviteit hoog in het vaandel heeft ; het is een essentieel onderdeel van ons succes. We maken geen onderscheid op basis van leeftijd, zwangerschap of moederschap, huwelijkse / burgerlijke partnerschappen, religie of overtuiging, seksuele geaardheid, geslacht of geslachtsverandering, handicap of ras inclusief; kleur, nationaliteit, etnische of nationale afkomst. Voor meer informatie, ga naar http://www.pepsico.nl/Waar-We-In-Geloven/mensen

Wil jij graag al een glimp opvangen van hoe het er bij ons aan toe gaat?
Neem dan zeker een kijkje op onze Facebook- en Instagrampagina.
https://www.facebook.com/PepsiCoVeurne/?ref=bookmarks
https://www.instagram.com/pepsicoveurne/

Relocation Eligible: Not Applicable
Job Type: Regular
PepsiCo

Société

PepsiCo