Engineering - Senior Proces & industrial plant projectengineer - Quatra - Lokeren

Quatra

Région

N/A

Engineering - Senior Proces & industrial plant projectengineer

Lokeren , België

QUATRA is de marktleider op het gebied van het ophalen en verwerken van gebruikt frituurolie en –vet in Europa en het ledigen en schoonmaken van vetputten. Hierdoor zijn wij een belangrijke schakel tussen de horeca en biodieselproducten in Europa. Als totaalpartner leveren we ook nieuwe frituurolie aan onze klanten. Dit alles realiseren we met meer dan 500 medewerkers binnen 8 landen. Bij QUATRA werken wij met korte lijnen en wordt ondernemerschap beloond. Onze klanten zijn heel divers waardoor geen dag hetzelfde is en wij ons met elkaar, altijd uitdagen om het beste in onszelf naar boven te halen. Als particulier ken je ons misschien van de Oliobox aan je lokale supermarkt of containerpark.


Voor onze nieuwe fabriek in Lokeren zoeken we een Process & Industrial Plant Project Engineer
Gaat je hart sneller kloppen van duizend en één projecten binnen een van de sterkst groeiende ondernemingen van België? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Meer over de uitdaging:
De groei en ambitie van Quatra resulteert oa. in het (ver)bouwen van diverse productieplants & units voor zowel nieuwe activiteiten alsook voor het uitbreiden van bestaande activiteiten. Jij wordt dé sturende kracht achter deze projecten, van design (A) tot oplevering (Z). Je bent SPOC voor de gehele projectwerking voor alle betrokkenen dit houdt in:

Bepalen van de juiste projecten : Meedenken over de vraagstelling en gaat deze vertalen in specificaties.
Onderzoeken van de juiste technische oplossingen inclusief optimale locaties voor de nieuwe productielijnen en plants.
Je onderzoekt wat intern kan uitgevoerd worden en wat we best uitbesteden. Bij uit te besteden projecten zoek je de juiste leveranciers en vraag je offertes op.
Concretiseren van de plannen aan de hand van budget en planning, terugverdientijden,...
Opvolging van de uitvoering qua kwaliteit, timing, budget.
Nazorg via opleiding van de opgeleverde installatie (gebruikers en technische dienst) en opstellen van preventief onderhoudsplan én opvolgen of dit door internen of externen zal opgevolgd worden.


Je leest het: dit is een opportuniteit uit de duizend! Wil jij constant uitgedaagd worden? Heb je een passie voor het uitwerken en opvolgen van nieuwe concepten en fabrieken? Dan stopt je zoektocht en begint jouw toekomst hier!

Jouw team
Je komt terecht in een uiterst gedreven team en hebt een rechtstreekse lijn met de CTO en de zaakvoerders. Samen met de CTO en een 4 tal collega’s werk je nauw samen aan de groei en ontwikkeling van Quatra. Samen bespreken we regelmatig ervaringen en vieren we successen. Naast de hectiek, de groei en het harde werken wordt er veel gelachen en heerst er een sfeer van samenwerking en loyaliteit . De thuisbasis van deze functie is Lokeren en hier werk je samen met ongeveer 40 collega’s.

Ben jij minimaal volmondig ¾ van onderstaande?
 • Je behaalde een Master Burgerlijk Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van projecten in de procesindustrie.
 • Je hebt brede technische kennis van de diverse componenten binnen de procesindustrie.
 • Je hebt minstens 10 jaar ervaring.
 • Je bent het gewoon om projecten op te volgen via softwarepakketten en apps.
 • Je bent sterk communicatief, denkt oplossingsgericht en out of the box, bent een teamspeler en flexibel, werkt methodisch, nauwgezet, zelfstandig en proactief. Of wat had je gedacht?
 • Occasioneel zaterdagwerk voor projectopvolging vormt voor jou geen bezwaar
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Wij bieden jou

 • Een no-nonsense cultuur bij een snel groeiende marktleider :
 • Zelfstandigheid in ruil voor jouw oplossingsgericht denken.
 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een dynamisch, ambitieus, innovatief en snelgroeiend bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een meer dan marktconform verloningspakket met
Hospitalisatieverzekering
Maaltijdcheques
Ecocheques
Een AXA groepsverzekering
20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen
Mogelijkheid tot opteren voor een bedrijfswagen of elektrische fietsIs deze functie op je lijf geschreven? Stuur vandaag nog jouw CV en motivatie naar [email protected] en wie weet ontmoeten we elkaar heel snel!
#bepartofagreenerfuture #proudtobequatra#thanksforfrying#usedcookingoil

Quatra

Société

Quatra