Digital Platform Coordinator - Q8 Oils - Belgique

Indeed

Région

N/A

Q8 is een dynamisch bedrijf in volle transformatie naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Dit betekent dat we naast onze traditionele business van tankstations en smeeroliën heel erg inzetten op electric en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen.
Om de sterke groei en onze uitdagende toekomststrategie te ondersteunen, zijn we binnen KPNWE (Kuwait Petroleum North-West Europe) op zoek naar een gedreven en ambitieuze:

Digital Platform Coordinator

 • Ben jij een digital expert met kennis van loyalty processen?
 • Heb je interesse in de customer journey van toekomstgerichte mobiliteit?
 • Je neemt graag de lead bij (technische) digitale projecten?
 • Werk je mee aan de optimalisatie van onze digitale klantervaring en tools?
 • Zin in een nieuwe uitdaging binnen een internationale context in Antwerpen?

5 maal Check?
Dan ben jij de collega die we zoeken! Lees even verder en check of de jobinhoud en onze verwachtingen bij die van jou aansluiten. Ben je geprikkeld, maar zit je toch nog met vragen? Neem dan zeker contact op, we beantwoorden jouw vragen met alle plezier.

Welke rol vervul je?
Q8 is volop aan het transformeren naar een mobiliteitsspeler met focus op duurzame brandstoffen en een slimme klantervaring. Die transformatie speelt zich ook af op het digitale vlak. Als Digital Platform Coördinator leid je de volledige digitale backoffice in goede banen en werk je samen met je team aan performante en gebruiksvriendelijke digitale tools.
Je bent daarbij verantwoordelijk voor zowel de dagelijkse werking als voor de oplevering van projecten. Alles wat met de loyalty backoffice, alsook de integraties met 3e partijen en analytics, te maken heeft komt jouw richting uit, van het beheer van gebruikers en autorisaties tot operationele uitdagingen. Je werkt nauw samen met de Digital Product Designers, Mobile Payment Experten en Loyalty Coördinator om de backlog en sprint planning van de backoffice ontwikkelingen te beheren.
Ook stel je proactief verbeteringen voor en vertaal je businessnoden in oplossingen, waar nodig samen met digitale leverancier(s). Een sleutelelement is het Q8 smiles loyaliteitsprogramma, waarvan je de werking coördineert en ook de financiële/juridische impact bewaakt. Je ondersteunt andere afdelingen bij het analyseren van gegevens uit BI.
Vanzelfsprekend volg je nieuwe technologieën op de voet en hou je de noodzakelijke documentatie up-to-date. Tot slot werk je nauw samen met de Site Systems & Payments Experten om een soepele integratie van de site infrastructuur (POS, Site Controller, POT, Proxy ...) met de digitale backoffice te garanderen.

Wat moet je kennen en kunnen?

 • Je bent in het bezit van een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een relevante digitale omgeving
 • Je bent vertrouwd met flowcharting, wireframing and prototyping
 • Kennis van project methodologie (Prince2, Scrum) en Test Management is een troef
 • Je houdt ervan problemen op te lossen en processen te verbeteren
 • Je bent geboeid door de technische kant van de customer journeys
 • Je combineert analytische skills met een can-do attitude
 • Je gaat gestructureerd, planmatig en pragmatisch te werk
 • Je bent een teamspeler die in staat is helder te communiceren en coördineren

Wat kan je verwachten?
Het hoofdkantoor van KPNWE in Antwerpen is een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Wij werken hybride, met minstens twee dagen op kantoor en drie dagen remote. Dat kan variëren naar jouw wensen.
Op kantoor kom je terecht in een professionele, maar informele sfeer. De omgeving werd pas compleet heringericht naar Smart working, waar plaats is voor teammeetings én individueel werk. We streven naar een goede privé-werkbalans voor iedereen. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor ontspanning en volledige ontkoppeling wordt aangemoedigd.
Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, minimaal 40 vakantiedagen, maaltijdcheques, hospitalisatie-en pensioenverzekering en een woon-werkvergoeding.

Interesse?
Ben je getriggerd door bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw kandidatuur door en wij bellen jou op! Vragen? Aarzel niet en stel ze aan Niels ([email protected]).
Je krijgt van ons altijd snel een seintje. Inspireert jouw verhaal en profiel ons? Dan nodigen we je uit voor een gesprek met Niels Klockaerts (recruiter) en Lynn Van Ballaer.
Blijven we geïnspireerd? Dan ontmoet je ook nog enkele andere collega’s binnen Q8. We streven er ook naar om dit hele proces te doorlopen op maximaal enkele weken.

Over Q8
Q8 is een van 's werelds grootste energieconglomeraten, met bijna 5.000 benzinestations in Europa, waarvan meer dan 700 in de Benelux. Die opereren onder de merknamen Q8, Q8 easy en Tango. Onze Benelux hoofdkantoren zijn gevestigd in Antwerpen en Den Haag, daarnaast zijn er activiteiten in Antwerpen (BE), Bertrange (LU) en Rotterdam (NL), waar meer dan 1.000 collega's werken in de kantoren en nog eens 1.000 in de Q8 tankstations.
Q8 is in volle transformatie om een duurzame Mobiliteitsspeler te worden, met een breed aanbod van innovatieve en duurzame producten en mobiliteitsdiensten die verder gaan dan brandstof. Denk aan Q8 & Tango electric, HVO100-duurzame diesel en CNG. Of slimme mobiliteitsapps voor autodelen, parkeren, pay-per-use verzekering en pechverhelping. Bovendien verkent Q8 nieuwe partnerships met toonaangevende spelers om een onovertroffen shopervaring te bieden. Dit zijn maar een paar van onze innovatieve recepten op weg naar ons uiteindelijke doel: de best mogelijke partner zijn voor wie onderweg is, ‘making every customer journey sustainable’.
Als werkgever moedigen we een cultuur van leiderschap en respect aan, binnen een divers medewerkersbestand waar Accountability, Collaboration and Experimentation centraal staan. Daarom bieden we voortdurend leren en zelfontwikkeling binnen een digitale toekomstgerichte werkomgeving. Q8 richt zich op het opbouwen van een community die zichzelf professioneel en onderzoekend uitdaagt in relatie tot collega's, klanten en partners.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed