Customer Service medewerker

SGS Group Belgium

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Onze afdeling Sample Management (SaMan) beheert een 2000 m² Seveso magazijn in de Antwerpse haven. SaMan is toonaangevend m.b.t. het verpakken en verzenden van commerciële monsters van chemische producten. In opdracht van internationale (petro)chemische bedrijven verzendt SaMan desbetreffende testmonsters over de ganse wereld.

Ter uitbreiding van ons team in de haven van Antwerpen zoeken we momenteel een enthousiast

Customer Service Medewerker logistieke sector

Vacatureomschrijving

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten uit jouw portfolio.
 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige verzendproces van de monsters: administratieve uitvoering van de orders, werkinstructies doorsturen naar operationele medewerkers in het magazijn en opvolging van de opdrachten.
 • Je streeft steeds naar een optimale dienstverlening, waaronder het halen van de deadlines voor het afleveren van de monsters.
 • Je volgt de aflevering van de orders op tot het afleveradres en verzorgt de rapportage naar de klanten.
 • Je speelt vlot in op de behoeften van jouw klanten en hebt ook oog voor nieuwe opportuniteiten.

Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur een opleiding op bachelor niveau genoten in een administratieve, logistieke of wetenschappelijke richting.
 • Je hebt een klantvriendelijke instelling, kunt probleemoplossend denken en snel de beste keuzes maken.
 • Je houdt van een uitdagende combinatie tussen customer service, administratieve taken en de samenwerking met ons operationele team.
 • Je bent een dynamische teamspeler, waarmee je collega’s graag samenwerken.
 • Je bent een kwaliteitsgedreven, accuraat en stressbestendig persoon.
 • Standaard PC-toepassingen hebben geen geheimen meer voor jou.
 • Je kan je eveneens vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.
 • Je kunt gemakkelijk in de haven van Antwerpen geraken.

Aanvullende informatie

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een competitief salaris en de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

We zijn benieuwd naar je reactie! Bezorg ons jouw verhaal en cv via onze website https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities-new en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS. Heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een mailtje naar [email protected]; ze zal je nog veel meer over deze vacature kunnen vertellen.

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium