Credit Controller - IVC Group - Waregem

Indeed

Région

N/A

INTRO
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.
Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.
Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een Credit Controller ter versterking van ons credit controller team in Avelgem en Waregem.

JE TAKENPAKKET
In deze functie kom je terecht in een ervaren team van credit controllers en rapporteer je aan de credit manager. Je zal verantwoordelijk zijn voor:

Het creëren van nieuwe klanten en een eerste beoordeling maken omtrent hun kredietwaardigheid aan de hand van het volgen van de gebruikte procedures.
Het opvolgen van het credit collection proces met als doel de openstaande facturen te collecteren.
Het opvolgen van de kredietlimieten en voorbereiden van dossiers voor het bepalen van interne limieten in samenwerking met de credit manager.
Het nauwgezet opvolgen van de geblokkeerde orders en leveringen en het nemen van de nodige acties.
Het boeken van betalingen voor zover deze niet automatisch afgepunt werden.
Je hebt dagelijks veelvuldige contacten zowel extern met klanten en kredietverzekeraars als intern met de collega’s op de commerciële binnendienst, dienst-na-verkoop en salesmanagers.

PROFIEL:

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma. Een eerste relevante werkervaring is een troef, maar niet noodzakelijk.
Je hebt een vlotte kennis van Nederlands, Frans en Engels.
Je hebt een goede kennis van Excel.
Ervaring met SAP is een troef.
Je bent een communicatieve multitasker die houdt van nauwkeurig en punctueel werken en je werkt vlot samen in team.

#LI-SS1

AANBOD
Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.
Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.
In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Dienstverband: Voltijds

Indeed

Société

Indeed