Commercieel bediende - Actief Interim - Jabbeke

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

Een commercieel bediende, dat is wat wij zoeken;En dat houdt heel wat in.Een schets van jouw dagtaak:Als medewerker commerciële binnendienst ben je verantwoordelijk voor de goede opvolging bij onze klanten, vanaf het eerste contact/lead tot na de succesvolle indienstname van onze groene oplossingen. Een positieve klantenbeoordeling is jouw einddoel.Je gaat actief aan de slag met leads en prospecten met als doel de projecten binnen te halen. Na de installatie van de zonnepanelen bereid je de indienstname voor en contacteer je de klant telefonisch opnieuw voor een persoonlijke begeleiding. Zo maak je de klant wegwijs in het monitoringsportaal en leg je hem de werking van het monitoringsysteem uit. Vervolgens doorloop je met hem de volgende stappen zoals het inplannen van de keuring, de contactopname met de netbeheerder en energieleverancier. Ook voor al onze andere groene oplossingen (huisbatterijen, laadpalen, airco’s en zonneboilers), zorg je voor een persoonlijke begeleiding en optimale klantentevredenheid. Je fungeert als aanspreekpunt en lost eventuele openstaande punten op. Kortom, dankzij jou bieden we een uitstekende en persoonlijke service aan onze klanten.Voor wie doe je dit?Voor een snel groeiend familiebedrijf dat al 13 jaar voor slimme en energiezuinige huizen zorgt aan de hand van groene oplossingen (zonnepanelen, huisbatterijen, laadpalen, airco’s en zonneboilers).

Wat wij van jou vragen:

  • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Je komt vlot over aan de telefoon en luistert actief naar de klant. Je weet als geen ander hoe je een prospect of lead omzet tot een succesvolle deal.
  • Een klantgerichte ingesteldheid. Klantvriendelijkheid staat centraal voor jou, Je streeft naar een uitstekende dienstverlening en bent er met veel plezier voor onze klanten. Het geeft jou voldoening om een klant verder te helpen.
  • Een oprechte interesse in ons product.
  • Een hoge mate van zelfstandigheid.
  • Kritisch inzicht, bovendien werk je pro-actief. Zo los je problemen op voor ze ontstaan.

Wat wij jou bieden:

  • Een gevarieerde job binnen een snel groeiend familiebedrijf
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie, maar deel uitmakend van een groter en fijn team
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een aantrekkelijk salarispakket
Mooi dus!Wacht niet langer en laat van je horen!Actief [email protected]/295.300or push the button!

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM