Calculator - werkvoorbereider

Atelier Inter Design BVBA

Région

Bocholt

Je staat in voor het analyseren van aanvragen, meetstaten en plannen van interieur- en gevelbeglazing die rechtstreeks of via onze vertegenwoordigers worden aangevraagd. Je verwerkt dit tot een offerte en volgt dit commercieel op via telefoon en mail. Er is een zeer nauwe samenwerking met de opmeter/projectvoorbereider en planner om het geheel uit te werken naar order. Je verzorgt de aanvragen en/of bestelling aan leverancier en productie en onderhandeld deze. Je staat in voor de na service van de installatiewerken.

Je staat in voor een uitstekende klantenservice op behulpzame en professionele manier.

Je bent analytisch sterk, nauwkeurig, een passie voor bouw en technieken en zeer dynamisch ingesteld. Sterk in communicatie en timemanagement en deadlines halen is je niet vreemd.

Je hebt reeds een 3 à 5 jaar ervaring in calculatie en werkvoorbereiding in bouw gerelateerde bedrijven. Ervaring in de sector is een groot pluspunt. Je bent flexibel ingesteld op vlak van werktijden. Je leeft gemaakte afspraken en procedures uit

Bachalor-diploma of gelijkaardig.

Taal : NL mondeling en schrijven, pluspunt voor taal : Duits, Engels en Frans.

Je komt terecht  op een afdeling met top collega’s waar je in teamverband mee samenwerkt en in het structuur autonoom beslissing mag nemen, een gezond groeiend familiebedrijf in een boeiende sector. Dynamische functie met veel variatie die absoluut niet gaat vervelen. Persoonlijke omgang met leuke klanten en leveranciers.

We bieden je een opleidingstraject aan op maat volgens je eigen tempo en ambities met een vast contract, onbepaalde duur. Je ontvangt een volwaardig salaris en extralegale voorwaarden.

Atelier Inter Design BVBA

Société

Atelier Inter Design BVBA