Brigadier Schilders Noorderlaan Antwerpen

De Lijn

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

De Lijn wil een oplossing zijn voor de mobiliteit van de toekomst. Werken bij De Lijn is daarom meer dan een gewone job. Samen met 7.500 collega's maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Want een betere mobiliteit in Vlaanderen is voor iedereen belangrijk. Ook jij kan hier een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

Jouw verantwoordelijkheden

Bijdragen aan een leefbaar en bereikbaar Vlaanderen? Dat doe je zo

Als brigadier ben je verantwoordelijk om de operationele planning in de praktijk te brengen en zo het 2de en 3de lijnsonderhoud van het voertuigenpark te garanderen. Stilstaan is geen optie. Je staat in voor het organiseren van de werkvloer, je werkt mee aan de activiteiten binnen je brigades en staat in voor de voortgangscontrole van de werkzaamheden. Zo garandeer je de optimale beschikbaarheid van het rollend materieel voor Operaties. Je staat dagdagelijks in nauw contact met de medewerkers en het hoofd Werkplaats en je hebt intern regelmatig contact met diverse afdelingen en diensten en extern met oa leveranciers. Je hebt een sterke praktische expertise in jouw deeldomein.

Deze functie heeft als vaste locatie PAL Noorderlaan, Antwerpen.

Je werkzaamheden als brigadier schilders:

 • Je geeft leiding aan de medewerkers van je brigades. Je treedt op als eerste aanspreekpunt, je motiveert en ontwikkelt je teamleden.
 • Je verzekert de dagdagelijkse taakverdeling. Je zorgt dat er voldoende werkmiddelen zijn, je volgt de werkzaamheden op en biedt oplossingen bij technische vragen of problemen.
 • Je staat in voor de kwaliteitscontrole en zorgt ervoor dat de geldende veiligheids- en milieuvoorschriften nageleefd worden.
 • Je werkt operationeel mee in je brigades. Door je technische expertise, kan je complexere en specifieke werkzaamheden uitvoeren. Je analyseert de oorzaken van defecten en verschaft technisch advies. Je controleert de leveringen, zowel kwantitatief als kwalitatief
 • Je doet het technisch nazicht van de ongevallen en maakt een schatting van de beschadigde onderdelen en de benodigde herstellingstijd. Je voert onderhandelingen met de experten in het kader van de voertuigschade.
 • Je houdt je eigen deskundigheid up-to-date, door het bestuderen van ontwikkelingen en het volgen van opleiding.

Jouw profiel

Ga jij als brigadier verder dan de eindhalte?

We zoeken iemand met een sterke coachende leiderschapsstijl die zelfstandig kan werken en initiatief toont en neemt. Je werkt kostenbewust en bewaakt de naleving van procedures en afspraken. Je bent sterk in plannen en organiseren en kan goed overweg met courante en specifieke software.

Dit maakt van jou een expert:

 • Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
 • Ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je hebt 3 jaar ervaring in jouw deeldomein.
 • Je hebt praktische expertise in de deeldomeinen waar je als operationeel leidinggevende verantwoordelijk voor bent

Ons aanbod

Hoe is dat: werken bij De Lijn?

Samenwerken is een van onze belangrijkste pijlers binnen De Lijn: samen met zo'n 7500 medewerkers brengen we Vlaanderen in beweging. Samen zijn we voortrekker in de transitie naar duurzame mobiliteit in Vlaanderen.

Techniek staat nooit stil. Daarom zorgen we voor de juiste opleidingen zodat jij altijd op de hoogte blijft van de laatste evoluties. De Lijn is immers ook jouw lijn. Onze organisatie is er vóór jou en dóór jou. Je krijgt de kans om echt in de materie te duiken. Zo evolueer jij tot expert in jouw vakgebied en kun je jouw kennis overdragen aan collega's. Werken bij De Lijn is een goede leerschool: er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Voordelen om van te genieten

 • Een job die ook morgen en overmorgen belangrijk blijft
 • Een aantrekkelijk maandsalaris, in verhouding tot je diploma en competenties
 • Extralegale voordelen zoals een interessant pensioenplan, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering, maaltijdcheques, vrijverkeerkaarten voor het hele bus-, tram- en metronetwerk voor jou en je gezin, gratis woon- werkverkeer met de trein, gratis thuisopvang voor zieke kinderen,…
 • Voordelige acties met verschillende culturele en commerciële partners, zoals vakantiehuizen, programma's om privé computers aan te kopen en groepsaankopen
 • 20 wettelijke verlofdagen, 5 conventionele verlofdagen, 1,5 dag ARAB verlof en 13 dagen bijkomend verlof. Een extra anciënniteitsdag na 3 jaar dienst, 2 dagen na 5 jaar dienst, daarna per 5 jaar een bijkomende dag met een max van 7 dagen.
 • Professioneel meegroeien met een bedrijf dat een belangrijke partner is in het maatschappelijk mobiliteitsdebat.

Bovendien hechten we belang aan een goede werk privébalans.

Deel uitmaken van De Lijn? Solliciteer vandaag nog en zet samen met ons Vlaanderen in beweging.

Geïnteresseerd?

Solliciteren

Je kan solliciteren tot en met 24 februari 2022.

 

We ontvangen graag je CV , motivatiebrief en diploma.

 

Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Danny Wesenbeek
([email protected] ) , voor meer informatie over het sollicitatieproces met Steven Willekens ([email protected] )

 

Bereid je alvast voor op jouw sollicitatie: onze selectieprocedure bestaat na de CV-screening uit een verkennend gesprek, assessment en een selectiegesprek met de leidinggevende en HR.

De Lijn

Société

De Lijn