Bediende Immo - Actief Interim - Middelkerke

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

In een immokantoor is het altijd een drukte van jewelste.Verkoop, verhuur, beheer,... we doen het allemaal!Voor dat laatste, beheer dus, zoeken we nu iemand extra in ons team.Wat houdt dat concreet in? Als immo kantoor beheren wij een heel aantal gebouwen. Dat wil zeggen dat wij verantwoordelijk zijn voor de goede gang van zaken tussen de bewoners van dei gebouwen, zorgen dat klusjes van de algemene delen opgeknapt worden, zorgen dat het financiële plaatje klopt, dat alles steeds netjes en proper is, enz... Een hele boterham dus!Dat vergt heel wat opvolging: facturen inboeken, afrekeningen opmaken, uitleg geven aan klanten, bijwonen van vergaderingen, bewoners te woord staan, ...Veel taken = veel afwisseling en dat is precies wat jij zoekt!

Wat wij van jou vragen:
* dat je communicatief sterk moet zijn is vanzelfsprekend! Niet alleen in het Nederlands, ook in het Frans.* basis boekhoudkundige kennis is nodig * je hebt een rijbewijs B zodat je op verplaatsing kan gaan* een eindeloos geduld is handig: problemen en issues komen bij jou terecht, jij verliest daarbij nooit je kalmte* administratief ben je goed met office (vnl excel)* ervaring in de immo is mooi meengenomen maar geen must* je kiest je uurrooster: maandag tem vrijdag, of je kiest voor zaterdagwerk (met premie) + 1 dag in de week thuis.

Wat wij jou bieden:
Een boeiende job met heel veel variatie. We leren je de job aan!Je komt terecht in een team van 30 personen die al staan te wachten op je met open armen!Interesse?Actief InterimLeopold III laan 138400 Oostende059/[email protected]

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM