BACK-OFFICE ADMINISTRATOR MET OOG VOOR DETAIL

HAYS

Région

Berchem

Contrat

Intérim avec option pour un CDI

Berchem | Contractdministratie | Nauwkeurig, gestructureerd, analytisch | Hecht team met aangename werksfeer| Fulltime job met optie vast


Jouw nieuwe werkgever

Onze klant is een sterke en groeiende speler binnen zijn nichesegment. Dankzij hun expertise en jarenlange ervaring in de sector, slagen zij erin een kwalitatieve service te leveren bij de klant.

Jouw verantwoordelijkheden

Jouw nieuwe functie

Om het huidige back-office team van 3 collega's te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega. Samen staan jullie in voor het beheer en de opvolging van de contracten en allerhande administratieve taken hierrond. Dagelijks sta je in nauw contact met je sales-collega's, zij zijn de schakel met de klanten. Zodra een klant akkoord gaat, sta jij in voor de contractadministratie van a-z, dit betekent: opstellen en activeren van het contract, dossier opstarten, alle gegeven opvragen en verwerken, zaken uitpluizen en nagaan, eerste facturatie… Het merendeel van de correspondentie met klanten verloopt via email. Regelmatig sta je ook eens in contact met een leverancier om bepaalde gegevens op te vragen. Waar nodig maak je ook via Excel een berekening voor een tussentijdse factuur, maar dit is vrij standaard en zeker geen rocket science. Tot slot houd je ook waar nodig de database up-to-date en zorg je voor de correcte informatie van klanten en leveranciers. Kortom, je hebt een brede administratieve ondersteunende rol die onmisbaar is binnen het bedrijf!

Jouw profiel

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

Om geschikt te zijn voor deze functie beschik je over een hoger diploma binnen een administratieve richting of je bent gelijkgesteld door ervaring. Ervaring met contractadministratie of het concept van leasing is een zeer grote plus maar geen must. Naast het Nederlands, heb je ook een goede kennis Engels omdat dit de internationale voertaal is. Frans is een grote meerwaarde! Qua skills ben je een ware administratieve duizendpoot! Nauwkeurig en gestructureerd werken is voor jou een evidentie. Je bent professioneel en klantgericht, leergierig en nieuwsgierig. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken. Bovendien ben je iemand die analytisch is, niet bang van cijfers is en graag zaken uitzoekt en uitpluist om een dossier op de best mogelijke manier te kunnen behartigen.

Ons aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een hecht en open team, in een mooie kantooromgeving met directe communicatielijnen. Je hebt de voordelen van een klein bedrijf qua sfeer en collegialiteit, in combinatie met de voordelen van een internationaal bedrijf. Bovendien biedt het bedrijf jou vrijheid en voldoende flexibiliteit in de werkuren, je start tussen 8 en 9 uur 's ochtends. Op jaarbasis kan je ook rekenen op 12 extra adv-dagen. Je ontvangt een marktconform salaris dat is afgestemd op jouw profiel, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Solliciteer direct op deze vacature

Voel je je geprikkeld om in deze onderneming aan de slag te gaan? Upload dan snel je cv online door te klikken op de solliciteerknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedIn profiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen Office & Sales support kan je contact opnemen met Katrien Kosik van HAYS Antwerpen op 03 202 79 70 of via LinkedIn. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

HAYS

Société

HAYS