Assistent Verantwoordelijke Productie - Actief Interim - Ostende

ACTIEF INTERIM

Région

N/A

We zoeken niet 'zomaar' een assistent verantwoordelijke.Nee, we zoeken een pionier! Iemand met de juiste mindset! Iemand die geen uitdaging uit de weg gaat...meer nog: iemand die daar net enthousiast van wordt!Er staat namelijk heel wat te gebeuren in de firma: nieuwe procedures, nieuw machinepark, optimalisering van de productie, verjonging, ....Wil jij mee aan het roer staan van deze heuse 'revolutie'?Zie jij het zitten om mee te denken, suggesties te doen, plannen te maken?Ja?Lees dan absoluut verder!Wat ga je doen?- Je stelt de installatie correct in en houdt toezicht op het proces- Je houdt contact met de technische dienst indien er zich problemen voordoen- Je controleert of de aanvoer van de goederen en de verdeling ervan op de band goed verloopt- Je controleert daarnaast ook nog het dooiproces en de voorraad toevoegmiddelen- Je bent verantwoordelijk voor het algehele proces dus je stuurt de productiearbeiders ook aan- Je overlegt met je collega's waar er ruimte is voor verbetering.Voor wie doe je dit?Voor een internationale marktleider die zich met recht en rede 'master of seafood' noemt! Gespecialiseerd in het verpakken en verwerken van diepgevroren garnalen en zeevruchten voor de Europese detailhandel en voedingsindustrie.

Wat wij van jou vragen:
Wie ben je? - Je hebt een technische feeling of kennis- Je bent fan van vernieuwing, geeft graag je mening en je visie.Wij beloven op onze beurt dat er naar jou geluisterd wordt!- Ervaring in de (voedings)productie is een pluspunt - Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin: het hele proces wordt immers door jou gecontroleerd- Je spreekt vlot Nederlands- In 2 ploegen werken is voor jou een groot voordeel (lees: uitslapen blijft een optie)- Een team aansturen zie je wel zitten, ook al deed je dat nog nooit eerder.- Heb je daarnaast ook nog oog voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid? Dan is het plaatje helemaal compleet!

Wat wij jou bieden:
Wat krijg je?- Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een prettige en collegiale werksfeer, voor deze boeiende en uitdagende job wordt aantrekkelijke en gepaste salariëring voorzien afhankelijk van relevante werkervaring.- Een luisterend oor die altijd klaar staat om jouw mening, visie, ideeën te aanhoren... beloofd!- Je loon wordt aangevuld met premies & de allerbeste werkkledij (dus je hoeft geen kou te lijden)Je werkt in Oostende, het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.Werk je mee aan onze revolutie?Bel snel!Kom: Actief Oostende, Leopold III laan 13, Oostende Bel: 059/295.300Mail: [email protected]: 0473/121960

ACTIEF INTERIM

Société

ACTIEF INTERIM