Assistant Shop Manager

Inditex

Région

Brugge, Hasselt

Als assistant shop manager ben je medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de damesafdeling waarbij je jouw productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt jouw team en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken. Bij afwezigheid van de shop manager, ben je medeverantwoordelijk voor de hele winkel.

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en hoge klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn. Door jouw hoge interesse in mode en scherpzinnige blik op de laatste trends, kom je de wensen van ons modegevoelig publiek tegemoet. Dankzij jouw flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten.

 

Werkervaring:

Je hebt minstens 1 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als manager binnen de retail.

Een vast, voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Verder bieden we een competitief salaris, aangevuld met een commissie, een kortingskaart en maaltijdcheques.

 

Bedrijfsprofiel

Zara speelt een belangrijke rol in de internationale modewereld met meer dan 2000 winkels wereldwijd, waarin het steeds inspeelt op de laatste trends en de klant centraal stelt.

 

Bedrijfscultuur

Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving. 

Inditex

Société

Inditex