Adviseur - Continu Professionals - Genk

Continu Professionals

Région

N/A

Heb je vragen?

Heb je een vraag over deze vacature of wil je aanvullende informatie? Bel of e-mail Bernice Ubachs. Referentienummer V-041140

WHATSAPP MET ADVISEUR

SOLLICITEER NU

DEEL DEZE VACATURE

Functieomschrijving

Hello! Zie jij jezelf al werken in een ambitieuze en gezellige omgeving waarin je dagelijks uitgedaagd én geholpen wordt om het beste van jezelf te laten zien? Dan is een baan als Adviseur op ons kantoor in Genk de perfecte uitdaging voor jou. Bij ons draait namelijk alles om groei.

Als Adviseur ben je als het ware consulent, intermediair en recruiter in één. Je houdt je bezig met acquisitie en bent regelmatig op bedrijfsbezoek om achter de wensen van jouw klant op personeelsgebied te achterhalen. Om te voldoen aan de wensen van je klant ben je tegelijkertijd ook bezig met het werven en spreken van passende kandidaten om de door jou verkregen vacatures in te kunnen vullen. Doordat je de functie van een Adviseur in feite als twee banen in één mag zien, is er aan afwisseling en uitdaging geen gebrek. Iedere dag is anders en het enige dat dagelijks terugkomt is dat de tijd voorbij vliegt.


Eén van de vele leuke aspecten van ons vak is dat je commerciële successen boekt en daarmee ook nog iets voor mensen kunt betekenen. Ten opzichte van reguliere sales kent ons vak na afloop van een procedure namelijk geen win-win, maar een 3x-win situatie.

Functie eisen

Jij hebt aan energie geen tekort! Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en kan goed levelen met verschillende niveaus. Het ene moment zit jij aan tafel met je klant en een uur later heb je een sollicitatiegesprek met een professional over zijn dromen en doelen.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden we je een goed salaris tussen de €2000,- en €3000,- bruto per maand, geheel afhankelijk van wat jij meebrengt (bij onze senior rol loopt het salaris zelfs tot €3750,-). Daarnaast krijg je van ons een bedrijfswagen, laptop, telefoon en een bonus (die oneindig doorloopt!) mag natuurlijk niet ontbreken. Wat nog wel interessanter is, is het feit dat we jou intensief gaan begeleiden waardoor er voor jou prachtige doorgroeimogelijkheden ontstaan.

  • Aanvullend op bovengenoemde voorwaarden een eindejaarstantième, teambonussen en incentives.
  • Werk/privé balans is belangrijk. Daarom zijn jouw werktijden flexibel en krijg je 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen.
  • Op kantoor: een gezellige informele sfeer, goede koffie en elke dag vers fruit. Buiten kantoor: activiteiten zoals een weekend Schotland, Continu-dag in de Efteling of een eigen festival op Vlieland. ‘Work hard, play hard’ noemen we het cliché ook wel.

Info over het bedrijf

Continu Professionals is een detacheringsbureau dat al 25 jaar mee werkt aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in onder andere de bouw, techniek, logistiek en publieke sector. Dagelijks houden wij ons bezig met verbinden en groeikansen benutten. Dit doen wij vanuit meer dan 20 kantoren en met 300 collega’s verspreid door België, Nederland en Duitsland. Sinds 2019 mogen wij ons zelf een Great Place To Work noemen. Benieuwd geworden wat dat inhoudt? Solliciteer dan vandaag nog en ontdek het zelf!

SOLLICITEER NU

VACATURE OPSLAAN

Continu Professionals

Société

Continu Professionals