Administratief Medewerker Salesafdeling

SGS Group Belgium

Région

Antwerpen

Contrat

Contrat fixe à durée indéterminée

Bedrijfsomschrijving

When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 89.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

Het laboratorium van de business line Health & Nutrition is toonaangevend voor analyse van grondstoffen, halffabricaten en eindprodukten in de voedingssector. Wij verlenen diensten aan ondernemingen in industriële segmenten, KMO, retail, gebouwbeheer en geven eveneens advies inzake kwaliteitscontrole en hygiënebeleid.

Vacatureomschrijving

Samen met je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten via telefoon en mail en sta je in voor het opstellen van offertes en verdere opvolging van offerteaanvragen.
Je bent de schakel tussen de sales afdeling en het laboratorium en zorgt ervoor dat alle goedgekeurde offertes naadloos worden omgezet in concrete werkopdrachten. Op basis van deze informatie weten onze laboranten perfect welke analyses er moeten worden uitgevoerd en wat de afgesproken deadline is.

Dankzij je luisterend oor en inlevingsvermogen ben je in staat om duurzame klantenrelaties op te bouwen. Door vlot in te spelen op hun vragen en behoeften, sta je garant voor een excellente ondersteuning van onze klanten.

Daarnaast ben je niet blind voor nieuwe opportuniteiten en bouw je actief mee aan de verdere uitbouw van onze laboratoriumdiensten.

Functie-eisen

Je beschikt over een bachelor diploma in een wetenschappelijke of administratieve richting. Ervaring in een soortgelijke functie en/of kennis van voedingsproducten is uiteraard een pluspunt maar geen must.

Klantentevredenheid en optimale dienstverlening zijn voor jou geen loze begrippen. Je bent een ‘pleaser’ die voor zijn/haar klanten tot het uiterste gaat en voor elk probleem een werkbare oplossing vindt.

Je bent een dynamisch en commercieel ingesteld persoon die beschikt over de nodige flexibiliteit, zelfvertrouwen en uitermate sterke communicatievaardigheden.

Verantwoordelijkheid en klantgerichtheid zijn jouw belangrijkste troeven. Je stelt de juiste prioriteiten, werkt proactief en durft ook initiatief te nemen.

Naast een perfecte kennis van het Nederlands, spreek je ook een vlot mondje Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanvullende informatie

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een competitief salaris en de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

We zijn benieuwd naar je reactie! Bezorg ons jouw verhaal en cv via onze website https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities-new en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS. Heb je nog vragen over deze functie? Stuur dan een mailtje naar [email protected]; ze zal je nog veel meer over deze vacature kunnen vertellen.

SGS Group Belgium

Société

SGS Group Belgium