Administratief Medewerker klantenwissels - Fluvius - Merelbeke

Fluvius

Région

9820 Merelbeke

Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Je maakt deel uit van een dynamisch team dat blijft streven naar mogelijke optimalisaties, in overeenstemming met de missie en visie van Fluvius.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak: je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s.


Waar werk je? In onze kantoren te Merelbeke.


Wat doe je concreet? Met de glimlach behandel je specifieke vragen van klanten (intern en extern), zowel telefonisch als schriftelijk op de dienst Klantenwissels. Je behandelt de diverse vragen, klachten en problemen en zoekt oplossingen. Je verwerkt de dossiergegevens in de beheersystemen en volgt deze verder op. Je rapporteert aandachtspunten aan de teamleader. Je hebt een actieve rol in het mee verzekeren van de telefonische bereikbaarheid van de dienst .


Als Administratief bediende op de dienst Klantenwissels zal je instaan voor het opzetten van klanten in de softwaresystemen en voor de opvolging van alle wisselscenario’s eens de klant de portefeuille van de “Sociale Openbare DienstVerplichting” verlaat. Je bewaakt de klantenportefeuille, zowel qua instroom als uitstroom van klanten. Je werkt samen met externe partijen zoals bv. de OCMW’s, en streeft naar het vinden van een goede oplossing. Je beantwoordt telefonische oproepen van interne als externe klanten en houden onze mailbox en werkopdrachten nauwgezet en tijdig bij.


Wat moet jij hebben? Een Bachelor-diploma of gelijkwaardige administratieve werkervaring, minimum 2 à 3 jaar. Je bent klantgericht en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, ook het voeren van Franstalige gesprekken schrikt je niet af. Verder ben je een teamspeler die ook zelfstandig kan werken en die op een creatieve manier problemen kan oplossen. Daarbij verlies je de details niet uit het oog. Tot slot ben je op zoek naar een voltijdse tewerkstelling. Je dichte collega’s praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.


Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen, zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur. Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling. Wij bieden jou een contract aan van 12 maanden. Dit kan worden verlengd tot maximaal 2 jaar.


Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk. Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure. Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.


Heb je nog een vraag over deze job? Neem dan contact op met Helga Beelen op het nummer 09/263 43 33.


Ben jij de ontbrekende schakel? Solliciteer dan nu.

Fluvius

Société

Fluvius